Javaanse Meisjes

Indonesisch |
9,1 (17 reviews)
100% aanbevolen

Wat 17 mensen zeggen over Javaanse Meisjes

9.1 Gebaseerd op 17 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Aanrader!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, vriendelijk en in het juiste tempo. Goed verzorgd en een duidelijke uitleg bij de gerechten. Wij komen graag terug.

Wim-Jan Biegnole op 18 september 2023
Geverifiëerd

"Diner met 7"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Erg lekker gegeten bij de Javaanse Meisjes. Mooie indisch/aziatisch fusion gerechtjes en bovenal zeer smaakvol! Mooi interieur en sfeervol ingericht. Aanrader als je van Indisch houdt.

Rene op 15 september 2023
Geverifiëerd

"Eerste bezoek "
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Was onze eerste kennismaking met dit restaurant. Eten was goed, maar weinig Aziatisch/ Indisch. We hadden meer verwacht van ons verrassingsmenu. De achtergrondmuziek was vrij hard met veel bonkige bassen. Was merkbaar aan steeds harder praten andere gasten.

Pieter August op 14 september 2023
Geverifiëerd

"Verrukkelijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vriendelijke bediening, heerlijke gerechten, absoluut voor herhaling vatbaar

Doortje van Dort op 11 september 2023
Geverifiëerd

"Super restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ik kan gewoon niets verkeerds zeggen. Super lekker gegeten, echte top smaken. Leuke serlvice, binnen ook een mooie sfeer met open keuken

Marjo Buscher op 10 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Alkmaar e.o.

Toon telefoonnummer

Over Javaanse Meisjes

Keuken: Indonesisch

De stoere Javaanse Meisjes zijn een tikkeltje opstandig en gaan hun eigen weg, trots op het deel van hun roots dat voortkomt vanuit de eilanden rond de Java-zee. Maar wetend dat we leven in “One Small World”, op zoek naar wereldwijde verbondenheid met het beste bindmiddel dat er bestaat: Good Indonesian Food! Javaanse Meisjes is ontstaan door een samenwerking van Sterrenchef Ron Blaauw en Marco de Wildt. Zij delen dezelfde liefde, namelijk: uit eten gaan moet een feestje zijn. Geen poespas en pretenties, maar ongedwongen genieten van ongecompliceerde, pure gerechten en mooie dranken. Geniet van deze plek, verwonder je over de smaken en reis mee met Javaanse Meisjes.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Alkmaar e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden