SkagaVenture

Nederlands | €€ | Menu

Avontuurlijk 3-gangen diner i.c.m. activiteit naar keuze

SkagaVenture

Nederlands | €€ | Menu

Avontuurlijk 3-gangen diner i.c.m. activiteit naar keuze

Menu
Avontuurlijk 3-gangen diner i.c.m. activiteit naar keuze

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij SkagaVenture met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kunt kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs voor de eerste persoon, bedraagt een korting van € 20,- met de Restaurant Dinercheque. De tweede persoon betaalt de volledige menuprijs. Zie ook de voorwaarden.

Let op! Deze aanbieding is alleen geldig in combinatie met één van de volgende activiteiten; karten, lasergamen, VR of het trampolinepark. Activiteiten zijn te boeken via de website van SkagaVenture!

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over SkagaVenture

Schrijf een review en deel je foto's

"Probeer de probleempjes op te lossen.verder perfect "
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Entree beter aankleden. Luch beter ventileren gym luchtje. Lift perfect voor minder validen. Ruim restaurant makkelijk voor rolstoelgebruikers. Eten/prijs normaal. Eten was goed verzorgd. En lekker.

Frank Verspaget op 30 november 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Schagen e.o.

Toon telefoonnummer

Over SkagaVenture

Keuken: Nederlands

SkagaVenture is dé plek voor ontspanning en avontuur midden in de kop van Noord-Holland! In Schagen staat het hypermoderne familie entertainment center SkagaVenture. In het nieuwe en moderne indoor center kun je altijd terecht voor een potje lasergamen, karten, trampoline springen, VR en de old-school arcade games! Maar er moet ook bijgekomen worden van al die activiteiten! Dat kan bij in het à la carte restaurant van SkagaVenture. Het restaurant heeft uitzicht op de kartbaan zodat je geen spannende races mist! In het restaurant staat chef Arjan Waals aan het hoofd. Samen met zijn keukenbrigade maken zij de allerlekkerste gerechten zodat jij er weer tegenaan kunt!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Schagen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden