Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

Nederlands | | Menu
6,5 (12 reviews)

Wat 12 mensen zeggen over Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

6.5 Gebaseerd op 12 reviews. 43% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Service"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Hadden gereserveerd, mochten niet naar binnen met een hond wat nergens stond aangegeven, zelfs niet op de voordeur van het restaurant.

Sandra Boer op 24 maart 2024
Geverifiëerd

"Hotel Marijke"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Heerlijk 3 gangen diner.

HG op 19 november 2023
Geverifiëerd

"Tegenvallende ervaring"
4.3 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 3

Eten voorgerecht carpaccio matig; hoofdgerecht Balinese sateh goed, garnituur heel matig; nagerecht panna cotta goed. Mijn opmerking dat in plaats van patat een kommetje rijst iets beter zou passen bij de sateh werd duidelijk niet op prijs gesteld en beantwoord met 'alle Nederlanders willen patat'.
De inrichting ...

Lees hele review

Eten voorgerecht carpaccio matig; hoofdgerecht Balinese sateh goed, garnituur heel matig; nagerecht panna cotta goed. Mijn opmerking dat in plaats van patat een kommetje rijst iets beter zou passen bij de sateh werd duidelijk niet op prijs gesteld en beantwoord met 'alle Nederlanders willen patat'.
De inrichting van het restaurant is erg gedateerd. Ook was vervelend dat ik bij thuiskomst zag dat er i p v € 24,50 pp €28,00 pp berekend was. Toen ik met de afrekening terugging naar Marijke kon de teveel betaalde € 7,00 niet uitbetaald worden. Dat kan pas na het opsturen van de bewijsstukken via het hoofdkantoor van Fletcher. Niet erg klantvriendelijk...

H G op 29 september 2023
Geverifiëerd

"Avondje uit eten."
5.3 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 4

Het eten was goed.
Keuze genoeg .
Sfeer en service van enkele medewerkers laten te wensen over.
Personeel toonde geen interesse wat we van de avond vonden!

Ton Horsten op 26 september 2023
Geverifiëerd

"Eten met actie"
7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

Prima eten, gezellige bediening.

Frank Vos op 19 juni 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Bergen aan Zee e.o.

Toon telefoonnummer

Over Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

Keuken: Nederlands

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke ligt op slechts 5 kilometer afstand van het strand, midden in het Noord-Hollandse kunstenaarsdorp Bergen. Ook Amsterdam, Haarlem en de kaasstad Alkmaar liggen in de nabije omgeving van het hotel. In Restaurant Marijke kom je na een mooie dag cultuur snuiven of stranddac weer helemaal tot rust onder het genot van een smaakvol diner. Geniet van de gerechten die de chef-kok speciaal voor jou bereidt en laat je verrassen door zijn culinaire kunsten. Wilt je na het eten nog even borrelen? Neem dan plaats in de gezellige bar of de gemoedelijke brasserie, waar je kunt genieten van een heerlijk drankje bij de open haard.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Bergen aan Zee e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden