Wat 554 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Divinely delicious luncheon. Each dish was a masterpiece to our eyes, as well as our palates.
Prettige professionele bediening en een sfeervolle doch niet overdreven ambiance.
De lunch was een aangename verrassing en het wijnarrangement was uitstekend gekozen.
De verschillend smaken in de gangen waren echt super. was steeds leuke verrassing van smaak en was zeker de 1 ster waard. echt mooi op de boorden.
Geweldig restaurant, het eten was grandioos, hele goede bediening, duidelijke tekst en uitleg bij de gerechten.
Mooi, keurig en nette restaurant.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt, wij hebben genoten
Als je binnenkomt voel je je meteen welkom! Een goed diner met goede bijpassende wijnen. Heerlijke Cava om mee te beginnen; extra zalmgerecht is top. een geslaagde avond.
Plattegrond Alle restaurants in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.