La Casa di Angelo

Italiaans | €€ | Menu

Heerlijk 3-gangen Chef's menu € 31,99 € 11,99

La Casa di Angelo

Italiaans | €€ | Menu

Heerlijk 3-gangen Chef's menu € 31,99 € 11,99

Menu
Heerlijk 3-gangen Chef's menu
€ 31,99 € 11,99

Ontdek de authentieke Italiaanse keuken bij La Casa di Angelo Amsterdam, waar de mediterrane sfeer en vriendelijke service een onvergetelijke culinaire ervaring bieden. Geniet van het 3-gangen Chef's menu, samengesteld met zorg en vakmanschap, en laat je verrassen door heerlijke smaken.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over La Casa di Angelo

Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over La Casa di Angelo

Keuken: Italiaans

Italië is dichterbij dan je denkt, en La Casa di Angelo Amsterdam bewijst dat. Proef de echte Italiaanse keuken en dineer in een mediterrane en levendige sfeer. Er is een ruime keuze aan authentieke Italiaanse specialiteiten, maar ook de traditionele pizza's en pasta's ontbreken niet op het menu. Het zonnige, zuidelijke decor en de vriendelijke service zorgen voor een geslaagde Italiaanse avond.

Als de Nederlandse temperatuur meewerkt aan de Italiaanse omstandigheden, kun je ook buiten genieten op het terras. Proef het echte Italiaanse eten met zijn zon, cultuur en culinaire diversiteit; bij La Casa di Angelo Amsterdam zijn alle ingrediënten aanwezig! Tutte le strade portano a La Casa di Angelo Amsterdam (alle wegen leiden naar La Casa di Angelo Amsterdam), waardoor het restaurant gemakkelijk bereikbaar is met de auto of het openbaar vervoer.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden