Wat 26 mensen zeggen over De Sous Chef
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Met een Dinercheque uit eten bij de Sous Chef, omdat we hier in de buurt waren.
Op basis van eerdere recensies uitgekozen. Omdat het op een woensdag was (2 weken voor Kerst), waren er niet veel gasten.
Toch was de sfeer gezellig en gastvrij. De deal was een 3 gangenmenu. Omdat we vrij mochten kiezen uit de kaart, ...
Met een Dinercheque uit eten bij de Sous Chef, omdat we hier in de buurt waren.
Op basis van eerdere recensies uitgekozen. Omdat het op een woensdag was (2 weken voor Kerst), waren er niet veel gasten.
Toch was de sfeer gezellig en gastvrij. De deal was een 3 gangenmenu. Omdat we vrij mochten kiezen uit de kaart, hadden we een ruime keus.
Alles was vers bereid (open keuken) en smaakte prima. Zowel de tomatensoep, de gerookte zalm, de kip, varkens, rund saté en het vegetarisch gerecht. Diverse malen werd gevraagd of alles naar wens was. Ook bij vertrek was er nog tijd voor een gezellig praatje.
Zeker een aanrader!
Heerlijk gegeten! Prijs / kwaliteit is volledig met elkaar in evenwicht. Lang restaurant waarbij de inrichting iets intiemer zou mogen zijn. Super aardige bediening!
We hebben heerlijk gegeten, gezellig met wat zachte muziek erbij. Stoelen zaten goed. en zeker voor herhaling vatbaar.
goed eten niet duur snelle bediening
We hebben gekozen voor een 3 gangen menu. Alle gerechten waren mooi verzorgd, smaakten heerlijk!
Plattegrond Alle restaurants in Woudenberg e.o.
Over De Sous Chef
Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten
Genieten in een gezellige en ontspannen sfeer, dat is waar de Sous-Chef voor staat. Als team zorgen ze voor een gastvrije ambiance met heerlijke gerechten. Vandaar de naam Sous-Chef, er bestaat geen hiërarchie, ze zorgen met elkaar voor jou als gast.
Dagelijks kun je bij de Sous-Chef terecht voor lunch, diner en borrel. De gerechten zijn creatief en smaakvol. Het keukenteam houdt ervan om te experimenteren met smaken en ingrediënten, daarom bieden zij buiten de menukaart een verrassingsmenu aan. Daarbij kun je kiezen uit een ruim assortiment aan bieren en wijnen.
Plezier en enthousiasme, dat vinden ze bij de Sous-Chef belangrijk. Met deze ingrediënten staat het team voor je klaar.