Rivers Marnemoende

Nederlands, Vis en zeevruchten |
7,8 (21 reviews)
76% aanbevolen

Culinaire 3-gangen lunch € 39,50 € 19,50

Rivers Marnemoende

Nederlands, Vis en zeevruchten |
7,8 (21 reviews)
76% aanbevolen

Culinaire 3-gangen lunch € 39,50 € 19,50

Menu
Culinaire 3-gangen lunch
€ 39,50 € 19,50

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Rivers Marnemoende met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kunt kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 19,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 39,50. Zie ook de voorwaarden.

Let op na het maken van uw reservering is de dinercheque verzilverd en hoeft u deze niet meer mee te nemen naar het restaurant.

RESERVEER RESERVEER

Wat 21 mensen zeggen over Rivers Marnemoende

7.8 Gebaseerd op 21 reviews. 76% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Drie gangen lunch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten van een uitstekende drie gangen lunch bij restaurant Rivers Marnemoende..Prima en persoonlijke service!

Michel op 19 november 2023
Geverifiëerd

"Prima kwaliteit, kleine porties."
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Het voorgerecht en het dessert was verfijnd en creatief. Het hoofdgerecht (kalfswang) was voor mijn beleving te rauw. Verder was de saus en de garnituur bij het hoofdgerecht een beetje erg standaard. Niet echt inspirerend. Maar goed, dat vind ik vaak bij meer restaurants van goed niveau, dat het hoofdgerecht het laa...

Lees hele review

Het voorgerecht en het dessert was verfijnd en creatief. Het hoofdgerecht (kalfswang) was voor mijn beleving te rauw. Verder was de saus en de garnituur bij het hoofdgerecht een beetje erg standaard. Niet echt inspirerend. Maar goed, dat vind ik vaak bij meer restaurants van goed niveau, dat het hoofdgerecht het laat afweten. Altijd weer die five-spice-sauzen enz... Daar mag wel wat vernieuwing resp. verfijning in komen.
De porties waren relatief klein en € 40,00 voor een 3-gangen-menu "ce n'est pas donné"!
De los te bestellen wijn werd daarentegen royaal geschonken, da's voor een wijnliefhebber zeer sympathiek en alleen al hierom krijgt het restaurant een extra credit-punt. De wijnkaart was prima met een goede keuze per glas en ook niet te duur. Als wijnliefhebber zeg ik 4 sterren. Wel werd de Shiraz iets te warm geserveerd en was de wijn in de fles (die half leeg was) ietsje geoxideerd. Maar dat is even bijzaak. Al met al goed niveau bij Rivers Marnemoende waar zeker ook ruimte voor verbetering is.

Mathieu Wechseler op 12 oktober 2023
Geverifiëerd

"Bezoek 31 mei 2023"
4.0 Keuken 6 | Service 1 | Sfeer 5

Een prachtige plek met mooie gerechten, echter de bediening en service heeft het gehalte van een sportkantine.
Absoluut onder de maat met overigens keurige meisjes met helaas 0,0 opleiding en ervaring in het Horeca vak.
Hoe kunt u dergelijke medewerkster uw bedrijf laten degraderen tot genoemd gehalte.

Teus de Ruijter op 01 juni 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk eten aan t water!!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Zeker bezoeken!

E.w Geffen op 29 mei 2023
Geverifiëerd

"Zondaglunch bij Rivers"
6.0 Keuken 8 | Service 3 | Sfeer 7

Het eten is echt prima, er staan goede mensen in de keuken, maar te weinig...En niet alleen in de keuken. Tussen aankomst en eerste aandacht van een medewerker drankje zat 20 minuten, tussen aankomst en voorgerecht meer dan een uur (dat werd heel aardig gecompenseerd door een gratis glas wijn). Tussen voorgerecht en...

Lees hele review

Het eten is echt prima, er staan goede mensen in de keuken, maar te weinig...En niet alleen in de keuken. Tussen aankomst en eerste aandacht van een medewerker drankje zat 20 minuten, tussen aankomst en voorgerecht meer dan een uur (dat werd heel aardig gecompenseerd door een gratis glas wijn). Tussen voorgerecht en hoofdgerecht 40 minuten. Best denkbaar om er een middag vullend programma van te maken, maar dat moet dan de keuze zijn van de gast, niet het gebrek aan personeel van de zaak. Wij hadden niet gerekend op een 3-gangen lunch die meer dan drie uur zou duren. Niet voldoende personeel? Meer betalen of meer sluiten, want op deze manier gooi je de naam van wat een prima keuken is te grabbel! En dan nog eens wat: We kwamen met een Douglas diner bon van € 20. De normale prijs van een driegangen-verrassingsmenu is € 37,50, maar als je met een bon komt is het ineens € 39,50. Dus die bon is ineens nog maar € 16 waard, als je met twee personen komt. Allemaal niet heel belangrijk, maar zorgt niet voor een aangename ervaring.

Wim op 09 mei 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in IJsselstein e.o.

Toon telefoonnummer

Over Rivers Marnemoende

Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten

Rivers Marnemoende is gelegen in de jachthaven aan de Hollandse IJsel in IJselstein, in het Groene hart van de provincie Utrecht. De keuken werkt met verse streekproducten; volgens de filosofie van de chef voltooid dat de natuurlijke beleving van de gerechten en zowel van het restaurant.

Rivers Marnemoende is warm, intiem in een modern jasje, zowel in het interieur als op de kaart.

Wil jij ook voordelig en lekker kennismaken met de geweldige keuken van restaurant Rivers Marnemoende?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in IJsselstein e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden