Wat 99 mensen zeggen over 't Klooster
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het is er heerlijk en gezellig eten.
Prettige ontvangst vriendelijke serveerster.Jammer dat er niet ingegaan werd op mijn mededeling dat ik een resrevering had. Zodat het leek of er plaats zat was! De start was vrij koud het heeft even geduurd voordat de temp wat beter werd in het restaurant. Eten was prima doch niets apart. Er is tussendoor niet meer ...
Lees hele reviewPrettige ontvangst vriendelijke serveerster.Jammer dat er niet ingegaan werd op mijn mededeling dat ik een resrevering had. Zodat het leek of er plaats zat was! De start was vrij koud het heeft even geduurd voordat de temp wat beter werd in het restaurant. Eten was prima doch niets apart. Er is tussendoor niet meer gevraagd of eea voldoende was. De bijlages, klein kommetje met salade en een bakje normale frietjes met wat mayo, daar miste ik het vernieuwende en onderscheidende.
Bij de tweede ronde wijn ging het verkeerd we kregen beide dezelfde rode wijn ingeschonken terwijl we met een Spaanse en Franse gestart waren dus ook als zodanig bijgeschonken hadden willen worden.Het toetje was echter uitstekend verzorgd. Al met al leuke avond gehad maar persoonlijk niet het gevoel over gehouden om terug nieuwe gerechten te ontdekken in dit restaurant.
Zeker aan te bevelen, heerlijk 3 gangen diner. Aardige bediening en mooie omgeving. Alleen jammer dat de jus d'orange niet vers geperst was en de cappuccino onnodig duur. Maar verder zeer de moeite waard.
De porties waren wat karig, behalve het nagerecht. Maar hiervan kreeg ik sterk de indruk dat het kant en klaar was (dus geen eigen inbreng) en dat de "brownie" te lang verwarmd was.
Het hoofdgerecht, m.n. de vis, was fantasieloos. De bediening was erg vriendelijk.
Een sfeervolle van deze tijd zijnde bistro. Bediening is hartelijk. Voortreffelijke oesters als appetizer gegeten! Het gangen menu was goed opgebouwd en smaakte goed. Aanbevolen om te gaan dineren
Plattegrond Alle restaurants in Wijk bij Duurstede e.o.
Over 't Klooster
Keuken: Frans
De afgelopen jaren zijn wij – Toby, Roy en Rik – ieder tot een eigen visie op eten en de gastronomische wereld gekomen. Onafhankelijk van elkaar, in verschillende horeca-omgevingen: in Nederland én daarbuiten. Het toeval heeft ons bij elkaar gebracht. En – toevallig of niet – onze visies blijken overeen te komen. Zoals smaken die bij elkaar passen! We willen de spanning terugbrengen in het eten. Maar ook de puurheid. Onze gasten moeten weer vertrouwen hebben in wát ze eten. Ze moeten weten dat wat er op hun bord ligt, authentiek is. Onze keuken laat zien waar we vandaan komen én waar ons eten vandaan komt. Daarom kan het ook niet anders dan dat we de nadruk leggen op puur koken met een mooie spanningsboog in de smaken. We nodigen u dan ook graag uit om samen met ons op avontuur te gaan en de ultieme smaak van uw omgeving te ontdekken. Spannend én puur.