Wat 529 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
nice place, but in some cases the food is more styled then tasty...
heerlijk gegeten alles was even goed en heerlijk
de duif was perfekt bereid echt top
wij gaan hier vaker heen
Prima 4-gangen lunch aangevuld met 2x amuses. De smaken sloten goed aan op het herfstseizoen. Bijgaand wijnarrangement was uitstekend. De mannelijke bediening was top: zo nu en dan charmant theater. Wel jammer van de bedieningsfoutjes die met onderlinge communicatie te maken hebben. Ambiance en tafellokatie waren erg prettig. Posthoorn is een aanrader.
De posthoorn begrijpt uitstekend de zin van een restaurantweek, wij hadden voorheen nog nooit gehoord van de posthoorn. Alles was tip top in orde, dus zo leer je weer een restaurant kennen waar je snel weer terug kan keren, zij hebben zich van hun beste kant laten zien, goede atmosfeer, lekker en verrassend eten, mmoie wijnkaart. Ook monnickendam is een heel leuk stadje!
prima lunch
Plattegrond Alle restaurants in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.