Wat 21 mensen zeggen over Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten vlotte bediening
Vanuit de koude buitenlucht werden we als binnenkomer onthaald op een heerlijke hete tomatensoep, niet alleen goed van temperatuur maar ook met de juiste smaakmakers. Daarna als hoofdgerecht een uitstekend gegaarde snoekbaars afgemaakt met een heerlijke saus.
Als hekkesluiter 3 bolletjes ijs van verschillende smake...
Vanuit de koude buitenlucht werden we als binnenkomer onthaald op een heerlijke hete tomatensoep, niet alleen goed van temperatuur maar ook met de juiste smaakmakers. Daarna als hoofdgerecht een uitstekend gegaarde snoekbaars afgemaakt met een heerlijke saus.
Als hekkesluiter 3 bolletjes ijs van verschillende smaken met een flinke toef slagroom.
De sfeer was huiselijk met een goed ingestelde verlichting en de bediening zeer klantvriendelijk.
Kortom een plek om nog eens terug te keren.
Na een aantal keren wat minder goed gegeten te hebben in dit restaurant, was de kwaliteit deze keer uitstekend!
Wat een teleurstelling!
We hadden een 3 gangen menu. Voorgerecht Carpacio: ronduit smakeloos. Echt geen smaak. Wat plakjes dun gesneden met wat slastrooisels erop.
Hoofdgerecht :varkensfile. Droog en taai.
Dan haal ik nog liever gewoon een zak patat met iets erbij.
Niet tevreden !!
Mooi plek om te eten
Eten was heerlijk
De bediening prima
Plattegrond Alle restaurants in Heiloo e.o.
Over Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo
Keuken: Frans
Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo ligt op een kwartiertje afstand van het mooie centrum van Alkmaar en ook op korte afstand van het strand van Egmond aan Zee. Het restaurant is bekend in de omgeving door haar rijke geschiedenis. De knusse en aangename sfeer zorgen ervoor dat het restaurant ideaal is voor een gezellig en uitgebreid diner met je geliefden. In de gerechten worden veel dagverse Hollandse producten verwerkt. De kaart wisselt met het jaargetij waardoor deze niet snel verveeld. Laat je smaakpapillen verrassen! Kom snel langs bij Restaurant Kwartje Koffie.