Marina Lounge Huizen (by Fletcher)

Nederlands | | Menu
7,7 (36 reviews)

Wat 36 mensen zeggen over Marina Lounge Huizen (by Fletcher)

7.7 Gebaseerd op 36 reviews. 64% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Marina Lounge Huizen zeker niet aan te raden "
3.3 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 2

Lunch was gereserveerd voor plek aan water, geen akoestiek ivm hoortoestellen. Wilde men toch deze 3 gasten elders zetten. Geweigerd. Vervolgens geen bestek, geen warme aandacht in zin van vragen of er nog drinken gewenst was. Gerecht voor 3e gaste kwam pas 8 mnt na de gasten 1 en 2. Tijdlijn als bewijs op foto's....

Lees hele review

Lunch was gereserveerd voor plek aan water, geen akoestiek ivm hoortoestellen. Wilde men toch deze 3 gasten elders zetten. Geweigerd. Vervolgens geen bestek, geen warme aandacht in zin van vragen of er nog drinken gewenst was. Gerecht voor 3e gaste kwam pas 8 mnt na de gasten 1 en 2. Tijdlijn als bewijs op foto's. Friet in mini bakje, hooguit 15 stuks en dat voor 4,50 euro.

Tot slot de ober een grote mond, steeds harder praten in zijn ontkennen dat serveren en bediening niet was zoals het hoort.

Uiteindelijk heeft een andere, wél beleefde bediende de 3 drankjes en friet van de rekening gehaald.

De brutale ober wenste ons met moeite nog een fijne dag "klant is koning en tot een volgende keer"

Waarop ik heb gemeld dat een eerdere high tea al slecht beviel, ik ze nog een 2e kans heb gegeven maar nu echt klaar ben met Marina Lounge in Huizen.

Mw Thiel op 07 februari 2024

"Zeer matig en zaal was te koud en te duur voor wat het is "
3.0 Keuken 3 | Service 3 | Sfeer 3

Zeer kleine portie weinig smaak en te duur voor het geen we kregen

kurt wouters op 31 oktober 2023
Geverifiëerd

"Shared Dining verrassingsmenu"
4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

Bij een verrassings shared diner verwacht ik diverse gerechtjes en niet mijn enkelvoudige visgerecht en het vleesgerecht van mijn partner een schaaltje ipv op het bord zodat we beiden uit dat schaaltje kunnen scheppen.

65+ op 29 november 2022
Geverifiëerd
M. Meijer heeft gereageerd op 30 november 2022

Beste heer/mevrouw,

Graag wil ik u bedanken dat u de moeite heeft genomen om ons uw bevindingen kenbaar te maken. Het Marina Lounge concept dat wij hanteren bestaat uit een zogenaamd "shared dining" concept waarbij wij vlees- en visgerechten in schaaltjes aanbieden aan onze gasten en die dan deze gerechten samen kunnen delen.
Ik zal in overleg treden met ons hoofdkantoor om te kijken of wij de communicatie omtrent het concept duidelijker kunnen omschrijven zodat u (en andere gasten) beter op de hoogte zijn van hetgeen wij u bieden.

Ondanks alles hoop ik dat u wel heeft genoten van uw heerlijk avondje uit.


"Gezellige avond met vrienden"
6.7 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 8

Keuze uit vis, vlees, combi of vega. Kies je de combi of de vis-versie, dan krijg je beduidend meer eten.
Personeel vonden wij te laks en te amicaal. Vb. “Willen wij het hoofd?” moest de vraag voorstellen of het hoofdgerecht uitgeserveerd kon worden. Fles wijn besteld en die werd op tafel gezet. Niet ingeschonken,...

Lees hele review

Keuze uit vis, vlees, combi of vega. Kies je de combi of de vis-versie, dan krijg je beduidend meer eten.
Personeel vonden wij te laks en te amicaal. Vb. “Willen wij het hoofd?” moest de vraag voorstellen of het hoofdgerecht uitgeserveerd kon worden. Fles wijn besteld en die werd op tafel gezet. Niet ingeschonken, niet voorproeven, niet tijdens eten gecontroleerd/ingeschonken.
Risotto was te gaar en flauw van smaak. Rest vh eten was lekker.

Marion Koopman op 02 oktober 2022
Geverifiëerd

"3 gangen verassing."
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

3 gangen diner is een erg leuk concept. Hebben genoten van de verrassingen in iedere gang. Was leuk opgedient .

Anoniem op 11 september 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Huizen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Marina Lounge Huizen (by Fletcher)

Keuken: Nederlands

Bij Marina Lounge Huizen (by Fletcher) kun je genieten van de lekkerste gerechten op een prachtlocatie. Het restaurant heeft een klassieke 18e eeuwse bouwstijl, en ligt midden in de Gooise natuur, omgeven door bos, heide en water. Tijdens het diner heb je een prachtig uitzicht over het schitterende Gooimeer. De chef-kok maakt gebruik van eerlijk en pure ingrediënten van Hollandse bodem, waarmee culinaire gerechten uit de klassieke Franse en Mediterrane keuken worden bereid. Als je na het diner nog even wilt borrelen, ben je hier ook op het juiste adres. Je kunt plaatsnemen in de wijnlounge, waar je kunt genieten van speciaal geselecteerde wijnen van over de hele wereld. Je avond is dan helemaal compleet op een mooie locatie met verrukkelijk eten!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Huizen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden