Wat 77 mensen zeggen over Pieters Restaurant*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten in een gezellige sfeer. Kakelverse producten en met liefde bereidt.
Leuke bediening, fijne muziek. We komen zeker terug
Het eten was prima in orde en verrassend.
We hebben heerlijk gegeten. Alles goed verzorgd tot in de puntjes.
Bediening was perfect en vriendelijk. We gaan zeker nog een keer terug.
Heel leuk en lekker menu. Asperge echter in geen enkel gerecht de hoofdrol. Kwalitatief erg mooie producten gebruikt. Heerlijke wijn. Aanrader!
Eerste Pinksterdag weer erg lekker gegeten bij Pieter's Restaurant. Een parel middenin de Krimpenerwaard. Wij hebben het 5 gangen verjaardagsmenu incl. een heerlijk aperitief van champagne met een vleugje vlierbloesemsiroop en een gemarineerde kumquat. Als amuse kregen we een aspergeparfait met gerookte wilde paling...
Lees hele reviewEerste Pinksterdag weer erg lekker gegeten bij Pieter's Restaurant. Een parel middenin de Krimpenerwaard. Wij hebben het 5 gangen verjaardagsmenu incl. een heerlijk aperitief van champagne met een vleugje vlierbloesemsiroop en een gemarineerde kumquat. Als amuse kregen we een aspergeparfait met gerookte wilde paling en rouille, het voorgerecht was een geroosterde Canner kreeft met pompoenmousse, rettichsalade en zonnepitjes, het tussengerecht was Tongschar Meuniere met scheermessen , citrusvruchten en bruine boter, het tweedetussengerecht was een stukje geroosterde Boerderijkip borst met polenta, kippenvel en stukje foie gras. Het hoofdgerect zuiglam Texelaar (bout en vang) met asperges, lamsoortjes en chorizojus. Als dessert namen wij het kaasplankje welke zeer origineel gepresenteerd werd. Het menu was niet alleen een plaatje voor het oog, maar Pieter weet in ieder gerecht de originele smaak van de ingrediënten te behouden. De beide gastvrouwen verstaan hun vak. Ik verheug me nu al op de volgende keer.
Plattegrond Alle restaurants in Bergambacht e.o.
Over Pieters Restaurant*
Keuken: Frans, Nederlands
In het hart van het Groene Hart, te Bergambacht, viert Restaurant Pieters in 2024 zijn tienjarig bestaan. Sinds de opening in 2014, onder de gepassioneerde leiding van Pieter en Paula, heeft het restaurant een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd: van het winnen van de Gouden Pollepel in het eerste jaar, tot het verwerven van een Michelinster in 2021 en het behalen van 14.5 Gault&Millaupunten.
Pieter, SVH-Meesterkok sinds 2009, heeft als chef de cuisine bij verschillende gerenommeerde restaurants gewerkt, waaronder Cour du Nord*, Corona*, Puccini, en Chagall*. Zijn culinaire reis begon bij Sancerre in Amsterdam en omvatte een stage bij The Restaurant*** van Marco Pierre White in Londen.
Paula, zijn vrouw en partner in het restaurant, heeft haar passie voor gastvrijheid en wijn laten bloeien. Samen hebben zij de uitstraling en inrichting van hun restaurant bepaald. Paula's expertise strekt zich uit tot de mooie wijncollectie van Pieters Restaurant, terwijl zij ook de administratieve kant van het restaurant verzorgt.