Wat 77 mensen zeggen over Pieters Restaurant*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In het kader van de restaurantweek hier gedineerd. Alle gerechten, inclusief de amuse (een oester!) waren erg lekker, perfect klaargemaakt. Heerlijke bijpassende wijnen en een karaf water was ook mogelijk. Helemaal niets te klagen eigenlijk, dus we waren erg verrast, want ik had heel andere geluiden gehoord helaas. Zo zie je maar, altijd afgaan op je eigen ervaring.
We hebben hier fantastisch gegeten, het was gewoon heel knus en rustig, zeker voor herhaling vatbaar ! Het enige minpuntje wat ik kan bedenken was dat ik bij de reservering duidelijk had aangegeven dat mijn man beslist geen vis eet, en wij vooraf een oester kregen, deze ging dus weer terug naar de keuken, maar daar kwam helaas geen alternatief voor.
Plattegrond Alle restaurants in Bergambacht e.o.
Over Pieters Restaurant*
Keuken: Frans, Nederlands
In het hart van het Groene Hart, te Bergambacht, viert Restaurant Pieters in 2024 zijn tienjarig bestaan. Sinds de opening in 2014, onder de gepassioneerde leiding van Pieter en Paula, heeft het restaurant een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd: van het winnen van de Gouden Pollepel in het eerste jaar, tot het verwerven van een Michelinster in 2021 en het behalen van 14.5 Gault&Millaupunten.
Pieter, SVH-Meesterkok sinds 2009, heeft als chef de cuisine bij verschillende gerenommeerde restaurants gewerkt, waaronder Cour du Nord*, Corona*, Puccini, en Chagall*. Zijn culinaire reis begon bij Sancerre in Amsterdam en omvatte een stage bij The Restaurant*** van Marco Pierre White in Londen.
Paula, zijn vrouw en partner in het restaurant, heeft haar passie voor gastvrijheid en wijn laten bloeien. Samen hebben zij de uitstraling en inrichting van hun restaurant bepaald. Paula's expertise strekt zich uit tot de mooie wijncollectie van Pieters Restaurant, terwijl zij ook de administratieve kant van het restaurant verzorgt.