Wat 77 mensen zeggen over Pieters Restaurant*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Precies wat ik verwachte een huiskamer waar de sfeer goed in zit met niet te veel tafels en daardoor de aandacht voor jouw en het eten zeer tot zijn recht komt.
Een heerlijke avond gehad met goed eten en lekkere wijnen.
Het was de tweede keer dat we hier gegeten hebben, en het overtrof zelfs de eerste keer. De sfeer is heel goed en de service is ook .
Voor het eerst gegeten bij dit restaurant. Wat een aangename ervaring. Te beginnen bij binnenkomst. Een zeer sfeer vol mooi restaurant. Vriendelijke gastvrouw. De gerechten die uit de keuken komen zijn heel mooi in balans, mooi gepresenteerd en smaken voortreffelijk. Kort gezegt zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijk gegeten. Echt een avondje uit.
Met 2 personen gisteravond gedineerd bij Pieters. Het was een culinaire beleving, heel aparte gerechten, alles zeer smaakvol.
Goede bijpassende wijnen bij elk gerecht. Bij elke wijn werd duidelijk verteld waarom deze werd geschonken. Vriendelijk personeel. Het re staurant heeft door de redelijke kleinschaligheid een intieme sfeer en is smaakvol ingericht. Wij komen hier zeker terug!
Plattegrond Alle restaurants in Bergambacht e.o.
Over Pieters Restaurant*
Keuken: Frans, Nederlands
In het hart van het Groene Hart, te Bergambacht, viert Restaurant Pieters in 2024 zijn tienjarig bestaan. Sinds de opening in 2014, onder de gepassioneerde leiding van Pieter en Paula, heeft het restaurant een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd: van het winnen van de Gouden Pollepel in het eerste jaar, tot het verwerven van een Michelinster in 2021 en het behalen van 14.5 Gault&Millaupunten.
Pieter, SVH-Meesterkok sinds 2009, heeft als chef de cuisine bij verschillende gerenommeerde restaurants gewerkt, waaronder Cour du Nord*, Corona*, Puccini, en Chagall*. Zijn culinaire reis begon bij Sancerre in Amsterdam en omvatte een stage bij The Restaurant*** van Marco Pierre White in Londen.
Paula, zijn vrouw en partner in het restaurant, heeft haar passie voor gastvrijheid en wijn laten bloeien. Samen hebben zij de uitstraling en inrichting van hun restaurant bepaald. Paula's expertise strekt zich uit tot de mooie wijncollectie van Pieters Restaurant, terwijl zij ook de administratieve kant van het restaurant verzorgt.