Wat 77 mensen zeggen over Pieters Restaurant*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben zeer zeer smakelijk en verrassend gegeten. Goede bediening en een gezellige ruimte alles mooi op elkaar afgestemd.
Heerlijk gegeten in een prettige sfeer
Het eten was geweldig
heerlijk gegeten, en heel vriendelijke bediening. Een aanrader, wij gaan er nog eens vaker eten..
Het is de eerste keer dat we bij Pieters hebben gegeten. Een interessant 4-gangen menu met wijnarrangement. Vriendelijke bediening. De kok beheerst de basisvaardigheden uitstekend en dat merk je, heerlijke smaken en juiste garing. De meeste creaties gaan goed en af en toe vliegt iets uit de bocht. Maar er is een ste...
Lees hele reviewHet is de eerste keer dat we bij Pieters hebben gegeten. Een interessant 4-gangen menu met wijnarrangement. Vriendelijke bediening. De kok beheerst de basisvaardigheden uitstekend en dat merk je, heerlijke smaken en juiste garing. De meeste creaties gaan goed en af en toe vliegt iets uit de bocht. Maar er is een sterke ambitie naar verfijning en voortreffelijk! Alle lof! We hebben ruim vier uur getafeld en dan blijkt een te diepe bank en te hoge tafel geen geweldige combinatie. De wijnen zijn een succes, top, alleen stevig in prijs. Het eten heeft overigens een heel goede prijs/kwaliteitverhouding! Een aanwinst voor Bergambacht!
Plattegrond Alle restaurants in Bergambacht e.o.
Over Pieters Restaurant*
Keuken: Frans, Nederlands
In het hart van het Groene Hart, te Bergambacht, viert Restaurant Pieters in 2024 zijn tienjarig bestaan. Sinds de opening in 2014, onder de gepassioneerde leiding van Pieter en Paula, heeft het restaurant een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd: van het winnen van de Gouden Pollepel in het eerste jaar, tot het verwerven van een Michelinster in 2021 en het behalen van 14.5 Gault&Millaupunten.
Pieter, SVH-Meesterkok sinds 2009, heeft als chef de cuisine bij verschillende gerenommeerde restaurants gewerkt, waaronder Cour du Nord*, Corona*, Puccini, en Chagall*. Zijn culinaire reis begon bij Sancerre in Amsterdam en omvatte een stage bij The Restaurant*** van Marco Pierre White in Londen.
Paula, zijn vrouw en partner in het restaurant, heeft haar passie voor gastvrijheid en wijn laten bloeien. Samen hebben zij de uitstraling en inrichting van hun restaurant bepaald. Paula's expertise strekt zich uit tot de mooie wijncollectie van Pieters Restaurant, terwijl zij ook de administratieve kant van het restaurant verzorgt.