Knife fork icon red

Sinds de heropening van de restaurants (28 april 2021) zijn alle verlopen vouchercodes verlengd met 6 maanden. Deze vouchers zijn dus geldig zijn t/m 31 oktober 2021. Vouchers die binnenkort verlopen, zijn ook verlengd met 6 maanden.

Kasteel Kerckebosch

€ 52,50 € 32,50

Culinair 4-gangen diner

Kasteel Kerckebosch

8,9 (9 reviews)
86%

Culinair 4-gangen diner € 52,50 € 32,50

Reserveer een tafel

Menu
Culinair 4-gangen diner
€ 52,50 € 32,50

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Kasteel Kerckebosch met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 32,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 52,50. Zie ook de voorwaarden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 9 mensen zeggen over Kasteel Kerckebosch

8.9
(9 reviews)
Eten
8.4
Service
9.1
Sfeer
9.2
86%
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Over het eten en de bediening niets dan lof. Wat het manegement van Diningcity en/of Kerkebosch betreft aanzienlijk minder. Had gereserveerd voor twee 4 gangen diners met € 20 korting, overeenkomstig kortingbon. Reservering en korting werden bevestigd via e-mail. Vervolgens kreeg ik een meeltje dat ik een optie had ...

Lees hele review

Over het eten en de bediening niets dan lof. Wat het manegement van Diningcity en/of Kerkebosch betreft aanzienlijk minder. Had gereserveerd voor twee 4 gangen diners met € 20 korting, overeenkomstig kortingbon. Reservering en korting werden bevestigd via e-mail. Vervolgens kreeg ik een meeltje dat ik een optie had op twee 5-gangendiners zonder korting. Ben daar niet op ingegaan. Bij aankomst op Kerckebosch bleek onze reservering te kloppen. Maar toen ik mijn kortingsbon presenteerde bij het afrekenen werd deze niet geaccepteerd omdat er geen relatie zou zijn met Diningcity of zoiets. Restaurant was wel zo coulant mij toch de korting te geven maar het blijft voor mij een vreemde zaak waar ik me van allerlei bij kan voorstellen.

Rob Slappendel op 29 juli 2019
Geverifiëerd
Edwin van der Laag heeft gereageerd op 31 juli 2019

Beste meneer Slappendel,

Ontzettend bedankt voor uw reactie, dit wordt enorm gewaardeerd. De lovende woorden over het diner en de bediening ga ik persoonlijk overbrengen aan mijn collega's, het is erg fijn dat u daar zo van genoten hebt. Wat jammer daarentegen dat er onduidelijkheid was aan onze kant over de kortingsbon. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat het personeel niet op de hoogte is van lopende relaties met partners. Ik ga hier onmiddellijk actie op ondernemen zodat deze situaties in de toekomst niet meer voor komen, mijn oprechte excuses voor dit ongemak.


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten met bediening en sfeer en ook het kasteel was uitstekend.
Het enige wat tegenviel was de kamer bij de overnachting., smerig tapijt en een badkamer wat een toilet met een douche bleek. Hier zou meer aandacht voor moeten zijn

Martien op 24 februari 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We zijn niet geweest omdat diningcity.nl drie uur tevoren belden met de medeling dat we 20 euro méér moesten betalen vanwege een door hen gemaakte vergissing.
Ik heb het toen afgeblazen. En dinercheque krijgen van 29 euro om hem daarna zelf te betalen is mij toch wat te gortig.

Jan van Koert op 05 januari 2019

"Prachtig restaurant"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Mooi restaurant. Fijne bediening en leuke gerechten. Komen zeker terug.

Bas T. op 16 januari 2018

Plattegrond Alle restaurants in Zeist e.o.

Arnhemse Bovenweg 31 3708 AA Zeist

Over Kasteel Kerckebosch

Bij Kasteel Kerckebosch in Zeist staat een fantastische avond op je te wachten. In de groene omgeving van de Utrechtse Heuvelrug is het hoogstaande restaurant te vinden. Het kasteel is 120 jaar oud en het decor is daarom uniek en tegelijkertijd enorm hip. De keukenbrigrade staat zonder twijfel voor je klaar en laat je dan ook steeds weer verrassen. Authenticiteit, persoonlijke gastvrijheid en uitzonderlijke culinaire verrassingen. De uitgebreide wijnkaart maakt de heerlijke avond vol culinaire belevingen helemaal compleet. Ervaar het nu zelf en proef de heerlijke creaties van de chef! Boek nu snel een tafel bij Kasteel Kerckebosch.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Zeist e.o.

Partners

Medium 93da10f467
Medium 9b0a042398
Medium f41495f382
Medium 39001d1a84

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden