Kasteel Kerckebosch

Frans, Nederlands | €€€
8,9 (9 reviews)
86% aanbevolen

Wat 9 mensen zeggen over Kasteel Kerckebosch

8.9 Gebaseerd op 9 reviews. 86% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 9

Met kerckebosch is niets mis, prima restaurant. Met diningcity is alles mis. Ze mailen een reservering, bij Kerckebosch weten ze van niets. Diningcity kennen ze niet, en hun korting kennen ze ook niet. Ga nooit met behulp van diningcity naar restaurant Kerckebosch.

Sjoerd Couperus op 03 januari 2020
Geverifiëerd

"Prachtige ruimte"
8.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben enorm genoten van alles, enkel de laatste 2 gangen waren iets minder maar dat kon de avond niet verpesten.

Renske Cox op 05 oktober 2019
Geverifiëerd

"Oog en tongstrelende gerechtjes maar als je met honger komt ga je ook met honger weg"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

We genoten een 4 gangen chefs menu bij Kerkebosch. Eigenlijk een proeverij van 5 gangen inclusief heerlijke amuses en een prosecco van het huis. Allemaal kleine gerechtjes; prachtig opgemaakt en (meestal) mooie combinaties van smaken.
De perfectie die wordt nagestreefd wordt niet steeds waargemaakt: zo kregen...

Lees hele review

We genoten een 4 gangen chefs menu bij Kerkebosch. Eigenlijk een proeverij van 5 gangen inclusief heerlijke amuses en een prosecco van het huis. Allemaal kleine gerechtjes; prachtig opgemaakt en (meestal) mooie combinaties van smaken.
De perfectie die wordt nagestreefd wordt niet steeds waargemaakt: zo kregen we een eerste glas pinot noir passend licht gekoeld maar het tweede glas weer op kamertemperatuur. De dessertwijn die werd aangeboden was ook duidelijk te warm en vonden we bovendien, tot onze verrassing, terug op de eindafrekening. Wat dat laatste betreft: het is beter om dan even expliciet te melden dat de dessertwijn extra is. Ook was het tempo relatief traag: we zaten er ruim tweeëneenhalf uur waarbij de feitelijke consumptie tijd van de kleine gerechtjes , zelfs bij langzaam eten, niet meer dan een half uur bedroeg. En tot slot: eet wat vooraf als je honger hebt, anders gaat het knagen.

alibenypi op 28 september 2019
Geverifiëerd

"Pareltje in het bos"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, alles meer dan prima, mooie smaakcombinaties, met oog voor detail (opmaak gerechten, servies) en vriendelijke service. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

KH op 27 september 2019
Geverifiëerd

"Prima "
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Helemaal prima. Desert was iets minder maar de rest was zalig

Sebastiaan Brakenhoff op 26 september 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Zeist e.o.

Toon telefoonnummer

Over Kasteel Kerckebosch

Keuken: Frans, Nederlands

Bij Kasteel Kerckebosch in Zeist staat een fantastische avond op je te wachten. In de groene omgeving van de Utrechtse Heuvelrug is het hoogstaande restaurant te vinden. Het kasteel is 120 jaar oud en het decor is daarom uniek en tegelijkertijd enorm hip. De keukenbrigrade staat zonder twijfel voor je klaar en laat je dan ook steeds weer verrassen. Authenticiteit, persoonlijke gastvrijheid en uitzonderlijke culinaire verrassingen. De uitgebreide wijnkaart maakt de heerlijke avond vol culinaire belevingen helemaal compleet. Ervaar het nu zelf en proef de heerlijke creaties van de chef! Boek nu snel een tafel bij Kasteel Kerckebosch.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Zeist e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden