Wat 98 mensen zeggen over The Fat Smoker
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten. Top bediening en hele goede muziek. We wonen net in Nijkerk en kwamen hier dan ook voor het eerst. Het eten is super vers en heerlijk mals. Wij hadden vooraf de carpaccio en de zalm uit de Smoker en als hoofdgerecht allebei de spareribs uit de Smoker. Het zijn allemaal echte aanraders. Ook het wijn...
Lees hele reviewHeerlijk gegeten. Top bediening en hele goede muziek. We wonen net in Nijkerk en kwamen hier dan ook voor het eerst. Het eten is super vers en heerlijk mals. Wij hadden vooraf de carpaccio en de zalm uit de Smoker en als hoofdgerecht allebei de spareribs uit de Smoker. Het zijn allemaal echte aanraders. Ook het wijnadvies is goed. We raakten aan de praat met een stel dat hier kind aan huis is en zo raakten we ook aan de praat met de eigenaren. Hele vriendelijke mensen, die dit duidelijk met veel liefde doen.
We zullen hier dan ook nog vaak terugkomen!
In één woord gezegt: GEWELDIG
Bedankt voor jullie positieve reactie, wij zien jullie graag terug. Groeten Team The Fat Smoker
Wat hebben we lekker gegeten bij de Fat Smoker dit verdient zeker een herhaling. Dit restaurant is zeker aan te bevelen.
Geweldig restaurant. Verrassende en lekkere gerechten. Brede keus in dranken. Bediening is geweldig en heeft veel kennis. Erg vriendelijk. Aanrader!
Super leuk om te horen, bedankt voor jullie positieve reactie en tot ziens. Groeten Team The Fat Smoker
lekker gegeten, knus maar ook goed geregelt ivm corona richtlijnen. Wij komen zeker terug.
Leuk om te horen bedankt voor jullie positieve reactie en tot ziens, groeten Team The Fat Smoker
Plattegrond Alle restaurants in Nijkerk e.o.
Over The Fat Smoker
Keuken: Amerikaans
The Fat Smoker is ontstaan door ons enthousiasme voor de Amerikaanse BBQ tradities en de manier waarop zij hun producten bereiden. Onze pitmasters staan “on fire” en werken alleen met de allerbeste soorten vlees en vis en bereiden deze op “The Fat Smoker” van Yoder Smokers, waarin de produkten wel 2 tot 16 uur worden gegaard.
Door deze intensieve bereidingen is het mogelijk dat sommige gerechten niet eindeloos voorradig zijn. In deze Amerikaanse “low & slow” Smoker zullen zij diverse soorten hout en huisgemaakte rubs gebruiken om zo de verschillende smaken aan het vlees of vis af te geven. Tevens zullen zij “hot & fast” vlees en vis bereiden op onze handgemaakte houtskoolgrill van Hoeks BBQ.
We worden er bijna verlegen van. Bedankt voor jullie positieve reactie.
Groeten Team The Fat Smoker