Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Waterlust

Wat mensen zeggen over Waterlust

Schrijf een review en deel je foto's

"Leuke gezellige ontmoetingsplek"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Je moet er een beetje doorheen kijken en het zelf ook met de aanwezigen gezellig maken ontzettende leuke en vriendelijke eigenaar met zijn broer, perfect gegeten lekker vers en goed verzorgd goed betaalbaar, hou je van boten dan lijkt het met een knipoog op Cann.
Wij komen zeker terug

Alexander Snijder op 12 oktober 2022
Geverifiëerd

"Verrassende locatie met lekker eten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Een verrassende locatie en entourage, vriendelijk welkom geheten en meteen scherp gezet dat het restaurant al om 18:00 sluit-foutje van het reserveringssysteem? De kaart biedt een mooie mix aan eten. Er wordt onverwacht veel aandacht besteed aan het bord, de versheid en de smaak. Heerlijk gegeten-helaas geen tijd me...

Lees hele review

Een verrassende locatie en entourage, vriendelijk welkom geheten en meteen scherp gezet dat het restaurant al om 18:00 sluit-foutje van het reserveringssysteem? De kaart biedt een mooie mix aan eten. Er wordt onverwacht veel aandacht besteed aan het bord, de versheid en de smaak. Heerlijk gegeten-helaas geen tijd meer voor het toetje, waar de schippersbol wel heel trekt. We gaan nog een keer terug 😎

M Stolker op 25 september 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Dordrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Waterlust

Keuken: Nederlands

Gelegen in de jachthaven aan het Wantij in Dordrecht, is het unieke drijvende eetcafé De Landerij. Geniet tijdens de lunch of diner van heerlijke gerechten in een knusse en gezellige sfeer. Dit alles met een prachtig uitzicht op de haven van Dordrecht.

Maak nu lekker en voordelig kennis met eetcafé De Landerij.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Dordrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden