Restaurant 't Ganzenest
Fenomenaal 8-gangen diner € 110,- € 90,-
Reserveer een tafel
Menu
Fenomenaal 8-gangen diner
€ 110,-
€ 90,-
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 90,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 110,-. Zie ook de voorwaarden.
Reserveer een tafel Reserveer een tafelWat 94 mensen zeggen over Restaurant 't Ganzenest
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zeer geslaagde avond. Het menu is met zorg samengesteld. De bijpassende wijnen zijn verrassend (zeker qua herkomst) en complementeren het menu uitstekend! Het zou me niet verbazen als er op korte termijn een Michelin ster toegekend wordt. Een absolute aanrader!
Fantastische gerechten gegeten in de tuin. Fijne sfeer. Prettige bediening.
Eten en sfeer is prima, alleen prijzen voor drank zijn belachelijk duur.
Great food and service. I would gladly return :)
Heerlijk, vriendelijk en echt een avond uit!
Plattegrond Alle restaurants in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.
Over Restaurant 't Ganzenest
In ’t Ganzenest in de groene rand van Rijswijk zet chef en gastheer Erik Tas authentieke allure en toegankelijke kwaliteit neer, uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Met de vanzelfsprekende, oprechte gastvrijheid en service om het de gast helemaal naar de zin te maken. Dit restaurant verwent haar gasten graag met bijzondere gerechten.
Erik heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote namen zoals, Parkheuvel in Rotterdam en de Zwetheul in Schipluiden. Daarna koos hij zijn eigen weg met de opening van Bij Erik in Leidschendam, waarna hij ook restaurant/hotel 't Ganzenest heeft geopend. Elke maand kookt hij gerechten met de passende ingrediënten van het seizoen, zo verrast hij iedere gast steeds opnieuw.
Kijk snel verder op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding bij een van zijn restaurants!