Menu
4-gangen diner
€ 45,-
€ 25,-
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Atithi Den Haag met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 25,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 45,-. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 32 mensen zeggen over Atithi Den Haag
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was een goede beslissing om bij Atithi te gaan dineren , daar hebben we geen minut spijt van gehad van voor tot nagerecht uitstekend herhaling zeker.
Atithi Indian Restaurant is om aanteraden aan we van Indian's eten houd .Helaas geen fotos, ik zeg ga zie en proef dat is beter als fotos.
Eten is prima. Bediening erg warrig. Je moest alles minstens 2 keer en soms 4 keer vragen voordat je begrepen/geholpen werd. Echter liever zo dan omgekeerd
Lekker eten.
Attractive, tasty food, can be as spucy as required. Good nan, attractive tandoori and soups.
Geweldig restaurant, veel aandacht voor gasten en heerlijk eten
Plattegrond Alle restaurants in Den Haag e.o.
Over Atithi Den Haag
Keuken: Indiaas
Genieten van de Indiase keuken doe je bij restaurant Atithi in Den Haag. Het menu weerspiegelt alle overheerlijke gerechten uit elke hoek van India, gemaakt tot de perfectie en authentiek in smaak. Zij serveren chola bhatura uit het Noorden, masala dosa uit het Zuiden, koninklijk thalis uit het Westen en kruiden thee uit het Oosten van India.
De keuken van Atithi is grotendeels gebaseerd op natuurminnende, authentieke Indiase recepten van de chef-kok Ravindra Pratap Singh. Zij bereiden Naan en andere tandoori-gerechten in een echte houtskool tandoor die de gerechten de originele rokerige smaak uit de straten van India geeft.