Menu
Fantastisch 4-gangen culinaire wereldreis menu
€ 45,-
€ 25,-
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Nomads met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 25,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 45,-. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 735 mensen zeggen over Nomads
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel lekker! Een nieuwe smaken ervaring. Mooi serveerde borden . Vriendelijk personeel en voldoet aan alle verwachtingen.
Concept is leuk en bijzonder, sfeer is gezellig en het eten is tóp
Goede service, een hele vriendelijke heer die ons hielp. Het eten is echt een muse, heerlijk!
Fantastisch…echt een aanrader 🤗
Wat een gebakken lucht. Prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken voor een rommeltje van verschillende aziatische gerechten en vis was duidelijk niet vers. Reactie van personeel ongeinteresseerd en met zichzelf bezig. De planten zijn wel mooi, maar je betaalt blijkbaar vooral voor de inrichting.
Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.
Over Nomads
Keuken: Modern
In voor een echt avontuur? Ga mee op een culinaire wereldreis!
NOMADS trekt als echte nomaden de wereld rond op zoek naar naar onontdekte smaken, spannende producten en authentieke food belevingen. Jaarlijks reizen zij naar twee verschillende landen. Hier doen zij inspiratie op, volgen kookworkshops en vullen hun backpacks met lokale producten op de markt.
Gedurende 6 tot 9 maanden presenteert NOMADS het mooiste wat zij tijdens hun reis ontdekt hebben. Ieder gerecht heeft een eigen verhaal en een eigen oorsprong en het personeel wil dit maar al te graag met je delen. Zo nemen ze je mee op reis en laten je kennis maken met al het bijzonders dat hun bestemmingen te bieden hebben.