Destino

Streetfood, Shared dining, Spaans / Tapas |
8,9 (253 reviews)
93% aanbevolen

Uitgebreid Spaans 5-gangen Shared dining menu € 50,- € 30,-

Destino

Streetfood, Shared dining, Spaans / Tapas |
8,9 (253 reviews)
93% aanbevolen

Uitgebreid Spaans 5-gangen Shared dining menu € 50,- € 30,-

Menu
Uitgebreid Spaans 5-gangen Shared dining menu
€ 50,- € 30,-

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Destino met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kunt kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 30,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 50,-. Zie ook de voorwaarden.
Let op na het maken van uw reservering is de dinercheque verzilverd en hoeft u deze niet meer mee te nemen naar het restaurant.

RESERVEER RESERVEER

Wat 253 mensen zeggen over Destino

8.9 Gebaseerd op 253 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Fijne beleving!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten en prettige bediening. Een aanrader

Marie-Jozé Willems op 30 mei 2024
Geverifiëerd

"Kies niet voor een menu"
5.3 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 6

Wij hadden een5 gangen menu met de Douglas bon, maar dat is vanaf het begin fout gegaan. Er werd niet gezegd bij welke gang we waren en er zat veel te veel tijd tussen de gangen. Brood en water kwam niet daar moesten we om vragen. Al met al daar 3 uur gezeten en toen kwam het hoofdgerecht en daarna zouden we nog een...

Lees hele review

Wij hadden een5 gangen menu met de Douglas bon, maar dat is vanaf het begin fout gegaan. Er werd niet gezegd bij welke gang we waren en er zat veel te veel tijd tussen de gangen. Brood en water kwam niet daar moesten we om vragen. Al met al daar 3 uur gezeten en toen kwam het hoofdgerecht en daarna zouden we nog een dessert gehad moeten krijgen maar wij hebben toen om de rekening gevraagd en zijn weggegaan.
Het eten wat we hebben gekregen wat goed en lekker!

Helaas op 20 mei 2024
Geverifiëerd

"Vriendelijk personeel, gezellige locatie"
7.7 Keuken 5 | Service 10 | Sfeer 8

Helaas waren de gerechten geen keuzes die ik normaal zelf zou maken. Desalniettemin is het personeel ontzettend gastvrij en vriendelijk. Een eerlijke review over het eten durf ik haast niet te geven. Wij kregen mosselen (terug gestuurd,kregen we kroketjes voor) Inktvis, een soort warm gerechtje met vis en weer intvi...

Lees hele review

Helaas waren de gerechten geen keuzes die ik normaal zelf zou maken. Desalniettemin is het personeel ontzettend gastvrij en vriendelijk. Een eerlijke review over het eten durf ik haast niet te geven. Wij kregen mosselen (terug gestuurd,kregen we kroketjes voor) Inktvis, een soort warm gerechtje met vis en weer intvis, en kalfsvlees. Het is echt nog nooit voorgekomen dat alles wat geserveerd werd we toevallig niet lusten maar voelden ons beetje beschaamd om alles terug te sturen naar de keuken. Zegt dus niks over de kwaliteit van dit restaurant maar toevallig dit menu wat niet paste qua smaak.

Sabrina op 12 mei 2024
Geverifiëerd

"Lekker eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles top

Karin Alice van den Boogert op 09 mei 2024
Geverifiëerd

"Prima plekje"
6.7 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 7

Lekker gegeten. Leuke gerechtjes.
50 euro voor 5 gangetjes.
Bediening heel aardig, maar weinig kennis. Carne de dia is geen soort vlees, maar vlees vd dag. En wat dat dan is?
Water voor 2 euro is prima, maar overleg t even als je bij t dessert een nieuwe fles neerzet en dan laat betalen zonder dat er van gedronken wordt.

G op 01 mei 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Destino

Keuken: Streetfood, Shared dining, Spaans / Tapas

In Rotterdam is het Spaanse restaurant Destino gelegen. Met eigentijdse tapas geïnspireerd op de klassieke Spaanse keuken en seizoensproducten.

Bij Destino worden producten van de beste kwaliteit gebruikt van zowel eigen bodem als streekproducten uit Spanje. Uiteraard zoveel mogelijk biologisch en verantwoord. Het menu wisselt elke 8 weken en bestaat vooral uit tapas en is seizoensgebonden. Daarnaast is er ook een ruim assortiment aan tapas dat dagelijks varieert en er dus op deze manier elke dag wat nieuws wordt aangeboden.

Destino beschikt over een eclectische en hippe sfeer. Een zaak waar je zeker voor zou terugkeren.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden