Wat 39 mensen zeggen over Nazka
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Elegant space with an appropriate buzz. Not too noisy. Friendly staff who were able to Talk knowledgably about the food and wine. Wine pairings were excellent and good value.
Interesting and well executed food with attention to flavour balance and weight. Fish (sea bass) was a little disappointing but I suspect...
Elegant space with an appropriate buzz. Not too noisy. Friendly staff who were able to Talk knowledgably about the food and wine. Wine pairings were excellent and good value.
Interesting and well executed food with attention to flavour balance and weight. Fish (sea bass) was a little disappointing but I suspect this was to do with the fish itself rather than cooking.
Overall an elegant and refined take on modern Peruvian cuisine.
Top avond gehad. Eten was super en de sommelier dacht goed met ons mee👍
Great food, lovely service, joyful and classy atmosphere.
Outstanding food and very friendly service. I suggest to follow the waiter recommendations. You won't go wrong!
Highly recommended! one of the best food i have had in Amsterdam
Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.
Over Nazka
Keuken: Peruaans
Nazka is gelegen in de Pijp dicht bij het oude centrum van Amsterdam. Nazka straalt de liefde voor Peru uit. De keuken toont zowel Peruaanse klassiekers als innovatieve gerechten, die voortbouwen op het erfgoed van Peru. Bij Nazka draait het om het creëren van vreugde door middel van heerlijk eten.
De Peruaanse keuken heeft wereldwijd een unieke herkenning gekregen door zijn rijke mix van Japanse, Chinese, Criollo- en Andes-voedseltradities. De gerechten staan bekend om hun kruiden met exotische smaken uit de enorm gevarieerde ecosystemen van Peru. High-end Peruaanse restaurants doken overal op, maar Amsterdam heeft hier lange tijd op moeten wachten. Dit gat wordt gevuld nu gevuld door Nazka.
Nazka is opgericht door Raul Lansink, die altijd liefde heeft gehouden voor Peruaans eten. "Herinneringen vervagen misschien, maar de kruidige geur uit de keuken van zijn oma zou Raul nooit vergeten."
Chefkok Christian Motte heeft net zoals Raul altijd liefde gehouden voor Peruaans eten en heeft zijn kookkunsten uitgebreid bij verschillende restaurants wereldwijd; zoals Ceviche in London, Inka Dubai en Alma Geneva.