Wat 126 mensen zeggen over 't Ganzengors
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Waarschijnlijk door de restaurantweek, maar ik had meer verwacht van het diner. De ontvangst is allerhartelijkst, hoewel ze het hier tot kunst verheven hebben alles in de verleden tijd te vragen en te verkleinen. "had u nog een aperitiefje willen drinken?"
Ik vind het niet nodig alle gerechten door te lopen, ik vin...
Waarschijnlijk door de restaurantweek, maar ik had meer verwacht van het diner. De ontvangst is allerhartelijkst, hoewel ze het hier tot kunst verheven hebben alles in de verleden tijd te vragen en te verkleinen. "had u nog een aperitiefje willen drinken?"
Ik vind het niet nodig alle gerechten door te lopen, ik vind alleen dat, ondanks restaurantweek, ze er meer van hadden kunnen maken. Niet alle smaken pasten goed bij elkaar. Over de wijn is wel goed nagedacht, maar daarover had ik al meerdere positieve verhalen gehoord.
Al met al met 4 personen toch 225,- mogen afrekenen.
Het dineren in het Ganzengors geeft geen meerwaarde, de hoeveelheid is belachelijk weinig.
Het is maar goed dat er in Spijkenisse meer restaurants zijn die wel weten iets goeds en voldoende op tafel te zetten en op een goede manier weten te presteren.
Het was zelfs de 25 euro niet waard.
Bijna 1 uur tussen gerechten, veel te traag service. Vlees uitgedroogd, en aardappels taai, te lang in keuken warm gehouden.
We werden vriendelijk ontvangen, we hebben er gezellig en lekker gegeten met deze actie week.
Erg matig gegeten in een sfeerloze ambiance met knullige bediening. Voorgerecht was erg "gezocht" met onder andere een rolmops van sardine. Men had qua smaakvariatie en presentatie beter een stukje rolmops (van haring) als amuse kunnen aanbieden en de amuse (zalmrolletje in dun deeg)in het voorgerecht.
Het hoofdger...
Erg matig gegeten in een sfeerloze ambiance met knullige bediening. Voorgerecht was erg "gezocht" met onder andere een rolmops van sardine. Men had qua smaakvariatie en presentatie beter een stukje rolmops (van haring) als amuse kunnen aanbieden en de amuse (zalmrolletje in dun deeg)in het voorgerecht.
Het hoofdgerecht, 3 variaties van het kalf, verzoop in een lelijke presentatie van bruin, bruin en nog eens bruin. De verschillende smaken en textuur van het kalf (o.a. wang en zadel)waren nauwelijks te ontdekken. Zonde.
Het dessert, witbierijs met gember, was leuk gevonden maar overdreven zoet. Daardoor miste het de kracht van raffinement.
De rode huiswijn was een toppertje, zeker voor die prijs (3,50/glas)
Wij hebben niet kunnen ontdekken dat de keukenbrigade passie voor koken had. Misschien werken ze overdag in de bouw.
Plattegrond Alle restaurants in Spijkenisse e.o.
Over 't Ganzengors
Keuken: Frans
Restaurant 't Ganzengors in Spijkenisse is een smaakvol ingericht restaurant waar zowel zakenlunch als uitgebreid diner volledig tot hun recht komen.
Voor de zonnige dagen is er een mooie binnentuin met een terras.
Er is tevens een wijn- en whiskeybar/aperitief ruimte waar meer dan 20 soorten whiskey en 30 soorten wijn per glas te bestellen zijn.
Wie eenmaal is geweest komt hier heel graag terug!