Menu
Overheerlijk 3-gangen diner
€ 35,-
€ 15,-
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Brasserie ZiN met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Je kunt kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 15,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 35,-. Zie ook de voorwaarden.
Let op na het maken van uw reservering is de dinercheque verzilverd en hoeft u deze niet meer mee te nemen naar het restaurant.
Wat 91 mensen zeggen over Brasserie ZiN
Eten | |
Service | |
Sfeer |
ZIN is geweldig. Sfeervolle inrichting, goed terras.
Super vriendelijke bediening. Zalige gerechten.
Nu alweer zin in de volgende keer! 🎉🎉
Heerlijk gegeten! Gezellige bediening.
Ga er zeker nog eens terug.
Jolanda
Lekker gegeten! Goede prijs kwaliteit verhouding!
We hebben heerlijk gegeten en de bediening was top!
Heerlijk gegeten buiten op het terras sfeer erg gezellig, klein minpuntje rokers aan de andere tafel .
Plattegrond Alle restaurants in Zandvoort e.o.
Over Brasserie ZiN
Keuken: Mediterraans, Frans
Brasserie ZiN in Zandvoort is een sfeervol en trendy restaurant, waar modern en klassiek heerlijk blenden. Zij beschouwen creativiteit, passie en traditie als de meest waardevolle ingrediënten voor een prachtige culinaire ervaring. Het restaurant baseert zijn keuken op de Frans Mediterraanse gastronomie met een bourgondische twist. Samen met de gastvrijheid en persoonlijke benadering, zorgt het restaurant ervoor dat jouw avond compleet is.
Het accent van de chef ligt op het gebruik van verse producten. De chef creëert verrassende smaken op basis van traditionele receptuur met een eigentijdse touch.