Menu
Overheerlijk 3-gangen diner
€ 35,-
€ 15,-
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Brasserie ZiN met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Je kunt kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 15,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 35,-. Zie ook de voorwaarden.
Let op na het maken van uw reservering is de dinercheque verzilverd en hoeft u deze niet meer mee te nemen naar het restaurant.
Wat 91 mensen zeggen over Brasserie ZiN
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten .Het eten werd stijlvol opgediend Gemoedelijke sfeer
Super vriendelijke bediening en eten was ook prima
We hebben heerlijk gegeten en de bediening was perfect. Komen zeker nog wel eens terug hier. De enige kritiek is de kwaliteit van het ijs. De opmaak was mooi en de vruchten prima. De smaak van het ijs was flets
Heerlijk gegeten met lekker bijpassende wijnen. Leuk dat we zo goed zijn geadviseerd. Zeer vriendelijke eigenaar met een passie voor eten en wijn. Een echte aanrader!
Goed gegeten maar niet in onze top 10 .
Plattegrond Alle restaurants in Zandvoort e.o.
Over Brasserie ZiN
Keuken: Mediterraans, Frans
Brasserie ZiN in Zandvoort is een sfeervol en trendy restaurant, waar modern en klassiek heerlijk blenden. Zij beschouwen creativiteit, passie en traditie als de meest waardevolle ingrediënten voor een prachtige culinaire ervaring. Het restaurant baseert zijn keuken op de Frans Mediterraanse gastronomie met een bourgondische twist. Samen met de gastvrijheid en persoonlijke benadering, zorgt het restaurant ervoor dat jouw avond compleet is.
Het accent van de chef ligt op het gebruik van verse producten. De chef creëert verrassende smaken op basis van traditionele receptuur met een eigentijdse touch.