Brasserie M'Joy

7,7 (11 reviews)
91% aanbevolen

Wat 11 mensen zeggen over Brasserie M'Joy

7.7 Gebaseerd op 11 reviews. 91% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Gesloten"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Terwijl ik een bevestiging had gehad van dag en tijdstip stonden wij voor een gesloten deur. De overburen wisten te vertellen dat de eigenaar op vakantie was en dat er al meer mensen hetzelfde was overkomen. Een zeer slechte zaak

Jose Drissen op 05 oktober 2020
Geverifiëerd

"Niet kunnen dineren en dat lag m.i. niet aan het restaurant!!!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Zie https://www.diningcity.nl/nl/faq/11-wat-zijn-de-spelregels-bij-het-schrijven-van-een-review: Je kunt alleen een review achterlaten wanneer je daadwerkelijk bij het restaurant hebt gegeten.

Dit klopt niet echt want ik kan een review schrijven terwijl we er niet gegeten hebben! De opgegeven sterren kloppen dus ...

Lees hele review

Zie https://www.diningcity.nl/nl/faq/11-wat-zijn-de-spelregels-bij-het-schrijven-van-een-review: Je kunt alleen een review achterlaten wanneer je daadwerkelijk bij het restaurant hebt gegeten.

Dit klopt niet echt want ik kan een review schrijven terwijl we er niet gegeten hebben! De opgegeven sterren kloppen dus ook niet (want niet kunnen eten) maar er is de verplichting om hier wat op te geven.
Want:......we hadden gereserveerd via Diningcity. We hadden gezien dat het restaurant vakantie had maar wilden zien of Diningcity hier ook van op de hoogte was. Niet dus!! We konden reserveren en later niet meer annuleren. 20 euro voordeelcheque waren we kwijt en konden helaas niet dineren. Ik denk bijna zeker te weten dat de fout ligt bij Diningcity ook gezien het feit dat ik na 5 dagen nog steeds geen bericht heb mogen ontvangen op een gestuurde mail . Het moge duidelijk zijn dat ik niet meer in zee ga met een partij als Diningcity!

Eef Vrehe op 27 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk eten en goede sfeer"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten op terras. Bediening was prima ze doen er alles aan om je het naar je zin te maken

E Huurneman op 06 september 2020
Geverifiëerd

6.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 4

De andere gasten zaten buiten, en wij alleen binnen dat gaf geen sfeer. Eten was veel en goed.

Gerda op 05 september 2020
Geverifiëerd

"Weekendje Apeldoorn"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellig restaurant zeer vriendelijke bediening en lekker eten

Gerard op 29 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Apeldoorn e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie M'Joy

Brasserie M'Joy is te vinden op het gezellige Leienplein in Apeldoorn. Kom genieten van een steengoede lunch, een fantastisch diner, een heerlijke cappuccino met taart en nog veel meer. Persoonlijke aandacht en eerlijk advies maken de culinaire beleving compleet. Het restaurant is kleinschalig waardoor het erg knus en gezellig is. De menukaart is met passie samengesteld door de chef en dat proef je. Proef de overheerlijke creaties van de chef! Kom snel langs bij Brasserie M'Joy.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Apeldoorn e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden