Knife fork icon red
Alle vouchercodes zijn automatisch met 6 maanden verlengd vanwege de Corona crisis

ALFREDS restaurant

culinair 3-gangen a la carte keuze

ALFREDS restaurant

8,4 (112 reviews)

culinair 3-gangen a la carte keuze

Reserveer een tafel

Menu
culinair 3-gangen a la carte keuze

Een 3-gangen menu mag je hier helemaal zelf samenstellen met de gerechten van de kaart, zo weet je zeker dat je iets lekkers krijgt! Een gemiddeld prijs van een 3-gangen diner ligt rond de €45,-

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt . Zie ook de voorwaarden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 112 mensen zeggen over ALFREDS restaurant

8.4
(112 reviews)
Eten
8.4
Service
8.5
Sfeer
8.4
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Perfecte ontvangst door twee gastvrouwen. Heerlijk gegeten met een gezelschap van 8 mensen. Uitstekende entourage waar we op een prima manier met elkaar konden praten.

dhr. Feike de Vries op 30 september 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Zoals gewoonlijk weer een prachtig menu in een super gezellig restaurant!

Wilma Schoordijk op 29 september 2019
Geverifiëerd

"Was weer uitstekend!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zoals we al jaren gewend zijn bij Alfreds klopte alles weer. Het eten was lekker en de service was zoals gewoonlijk vriendelijk, deskundig, charmant en geïnteresseerd om het ons groepje van 4 naar de zin te maken.

Paul Versteeg op 28 september 2019
Geverifiëerd

"Personeel snapt de klant niet"
4.7 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 4

Voor een jubileum met 4 personen bij Alfred's geresereerd, twee volwassenen en twee kinderen van bijna 12 en bijna 9. Bij ontvangst duurde het lang voor we naar de tafel werden gewezen, het personeel was iets achter de receptie in gesprek en we dachten dat het restaurant misschien nog niet open was. Het restaurant b...

Lees hele review

Voor een jubileum met 4 personen bij Alfred's geresereerd, twee volwassenen en twee kinderen van bijna 12 en bijna 9. Bij ontvangst duurde het lang voor we naar de tafel werden gewezen, het personeel was iets achter de receptie in gesprek en we dachten dat het restaurant misschien nog niet open was. Het restaurant bleek echter al half vol maar er werd gewoon geen aandacht gegeven aan binnenkomende gasten.
Hoewel de reden van het jubileum (5-jarig huwelijk) in de reservering stond, is er totaal geen aandacht aan geschonken. Begonnen met een glaasje prosecco: deze was plat, en smakeloos. Moet onmiddelijk het assortiment uit. We kregen te naken met een ober die te jolig was, en ook niet begreep dat kinderen op 'n bepaald moment graag het broodje krijgen als ze dat ze bestellen. Nee, deze kinderen hoeven geen kleurplaten om Alfred's gebrek aan keukenplanning te maskeren. Omdat de kinderen een gang minder hadden besteld, hebben we gevraagd of zij hun maaltijd met ons voorgerecht konden krijgen. Meer dan anderhalf uur gewacht voordat het voorgerecht kwam, en toen was er voor de kinderen nog niets op tafel. Hun eten kwam tussen onze gangen door, wat echt niet bijdraagt aan het gevoel van samen uit eten.
De kwaliteit van het eten was wel goed, maar dit kon de slechte ervaring door een uiterst rotte timing eigenlijk niet meer goedmaken. Voor mij was dit de laatste keer.

Chris op 17 maart 2019

"Geweldig!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteren bij alfreds gegeten met de actie restaurantweek. Het eten was heerlijk! De service was perfect. Mijn vriend nam een bijpassend wijnmenu en bij elke wijn werd veel dingen verteld, erg leuk.

Lisa huitink op 21 maart 2018

Plattegrond Alle restaurants in Alphen aan den Rijn e.o.

Cornelis Geellaan 43 2406 JE Alphen aan den Rijn

Over ALFREDS restaurant

In Alphen aan den Rijn vind je restaurant ALFREDS. Het restaurant bevindt zich in een historisch pand dat een voormalig buitenhuis is geweest.

Restaurant ALFREDS staat bekend om de heerlijke gerechten die geserveerd worden. ALFREDS streeft naar topkwaliteit, een top service en gastvrijheid, waardoor je je snel thuis zult voelen. In een moderne en ook wel stijlvolle ambiance kun jij heerlijk genieten van de gastvrije sfeer en gerechten.

Laat je culinair verwennen door de gerechten die ALFREDS te bieden heeft.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Alphen aan den Rijn e.o.

Partners

Small 93da10f467
Small 9b0a042398
Small f41495f382
Small 66cb67249b

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden