Wat 546 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Echt lekker gegeten, een genot voor de smaakpapillen. De uitleg hielp en de bijpassende wijn paste er ook echt goed bij. Minder puntje vond ik de restaurant ruimte: te veel mensen in een te kleine ruimte. Een aanrader als het minder druk is.
In de restaurantweek gegeten. Super ontvangen en geweldige service. Ook voor de vegetarische gerechten was heel veel aandacht. Echt een aanrader dit.
Very good and very tasty.
echt heel goed , een ster zou op z'n plaats zijn
Voor de tweede keer bij ratatouille gegeten, een griekse salade met bijzondere smaken en een feta die daar niet helemaal in paste, door naar een tussengerecht, zalm, klein, maar fijn en best wel duur vergeleken met het menu, fantastische eendenborst met sinaasappeljus en pastinaakpuree, eindigend met een mooi desser...
Lees hele reviewVoor de tweede keer bij ratatouille gegeten, een griekse salade met bijzondere smaken en een feta die daar niet helemaal in paste, door naar een tussengerecht, zalm, klein, maar fijn en best wel duur vergeleken met het menu, fantastische eendenborst met sinaasappeljus en pastinaakpuree, eindigend met een mooi dessert.
Eten is top, maar in de restaurantweek is het wel een beetje boven op elkaar gepropt. tafels moesten echt verschoven worden als iemand uit zijn stoel wilde komen. Met vier kwam de rekening toch nog op ruim 165 euro uit. Het was het wel waard, maar volgende keer gaan we lekker rustig een normaal menu consumeren.
Plattegrond Alle restaurants in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.