Knife fork icon red

Restaurant Chiparus (by Fletcher)

7,8 (17)

Wat zeggen mensen over Restaurant Chiparus (by Fletcher)

7.8
(17 reviews)
Eten
8.2
Service
8.0
Sfeer
7.3
Schrijf een review

6.0 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 6

Service was goed. Ik vond de eten onder op peil, niet wat ik gewend ben bij Chiparus. We gaan dus niet meer. Ben vaste klant since 1990. De nagerecht van Apple cake wat bij de menu hoort aat ik helemaal niet, zo slecht was het. De keuse van kaas was beter geweest dat had een van mijn gasten.

Irene Spaak op 04 mei 2019

"Verjaardag in Fletcher Leidschendam"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Hebben hier vaker gegeten. Het eten was heerlijk, zoals verwacht. Verjaardag hier gevierd. De rib-eye was een smaaksensatie met de saus. Extra groenten bij hoofdgerecht kregen we vanzelf al als bekende gasten. Bediening top. Jammer dat de verbouwing van Leidsenhage zo'n invloed heeft op de gezelligheid rondom en in dit hotel en restaurant.

Alex op 02 februari 2019

"kerstdomper"
3.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 1

Wat een heerlijke 1e kerstdag diner moest worden is uit gelopen op een aanfluiting, er was totaal geen controle of leiding wachttijden tussen de gangen was erg lang. Een 2e fles wijn van het zelfde soort was niet voorradig een echt alternatief was niet aanwezig. De live-muziek was al klaar na 2 nummers en ging verder aan de bar met drinken om daarna te vertrekken. Had wat meer creatie van de kok verwacht dan alleen halffabrikacten uitzondering de hertenbiefstuk was in orde. Helaas jammer en een gemiste kans veel mensen om ons heen klaagde en hadden het zelfde gevoel met wat meer passie en vakkennis had je een hoop kunnen verbloemen en een positieve draai er aan kunnen geven. Voor ons niet meer en jammer feed-back werd niet opgepakt.

marco op 26 december 2018

"3-gangen diner"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super fijn! Heel leuk dat ze nog een fijne verrassing hadden met het dessert omdat het de verjaardag van mijn man was. Het 3 gangen diner was erg lekker

Ci op 23 december 2018

"Kleine domper"
3.7 Keuken 8 | Service 1 | Sfeer 2

Bij binnenkomst waren ze niet op de hoogte van onze reservering. Wij kregen toch een tafeltje naast de in- en uitgang van de keuken waar wij helaas niet erg opvielen. De wachttijden tussen de gerechten waren te lang met name tussen hoofdgerecht en dessert. Dit ook omdat het uitserveren na hoofdgerecht 20 minuten heeft geduurd terwijl er continu personeel voorbij liep maar zonder aandacht voor de gast. Het goede was wel zeker het eten. De porties zijn klein en zonder bijgerechten dus erg prijzig en de korting die wij hadden wegens de voucher werd gehalveerd omdat het al een aktie menu betrof. Wat is want zonder deze voucher hadden wij voor hetzelfde bedrag gegeten. Dit kan ook eerst verteld worden zodat wij deze voucher bij een ander restaurant konden gebruiken.

Fischer op 13 november 2018

Plattegrond Alle restaurants in Leidschendam e.o.

Weigelia 22 2262 AB Leidschendam

Over Restaurant Chiparus (by Fletcher)

In het Zuid-Hollandse Leidschendam, naast winkelcentrum Leidschenhage, ligt Restaurant Chiparus (by Fletcher).
Het restaurant is vernoemd naar een van de beroemdste beeldhouwers van de art deco, Demetre Chiparus, die vooral kleinschalige beelden van brons en ivoor maakte. Een aantal van zijn beelden is ook terug te vinden in het restaurant. Te midden van deze kunstwerken bent u verzekerd van een bijzonder diner, dat speciaal voor u wordt bereid door de chef-kok en zijn keukenbrigade. Bij mooi weer is het tevens heerlijk vertoeven op het terras, waar u direct aan het water zit. Volop genieten dus!
Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Leidschendam e.o.

Partners

Small 93da10f467
Small 9b0a042398
Small f41495f382
Small 66cb67249b
9973453a27

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden