Knife fork icon red

Prikkelz

€ 47,- € 27,-

4-gangen diner

Menu
4-gangen diner
€ 47,- € 27,-

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Prikkelz met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque voucher code in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 27,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 47,-. Zie ook de voorwaarden.

Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Prikkelz

9.0
(634 reviews)
Eten
9.2
Service
9.0
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Top!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellig en knus restaurant. Vriendelijke keurige bediening. Super mooi bestek. Heerlijk gegeten. Hoeveelheid per gang was zeker ruim voldoende. Dank je wel Prikkelz!

Fam Keeris op Gister

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was helemaal top. De bediening was vriendelijk. Eenmaal drinken besteld. En daarna werd er bijgeschonken als je glas leeg was. (flesje wijn en flesje water.) We hadden een verrassingsmenu. Alles was heerlijk. De ober gaf steeds goede uitleg over wat we kregen als het werd opgediend.

Heidi van Antwerpen op 23 maart 2019

6.7 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 8

We hebben lekker gegeten, maar toch beetje vreemd gevoel aan over gehouden. In het verleden kwamen we hier regelmatig (kwam hiervoor uit Son & Breugel graag naar toe) en vooral voor mij persoonlijk was dit mijn favo restaurantje geworden. Simpel omdat je heerlijk in de watten werd gelegd met diverse amuses, en iedere keer enorm verrast werd. maar bovenal je was echt even een avondje uit doordat er echt een feestje van werd gemaakt en zo voelde het voor mij ook altijd, als een feestje Ik kwam hier liever dan in menig sterrenzaak! Maar gisteren (na lange tijd niet te zijn geweest zijn we de verjaardag van mijn vrouw gaan vieren) was van dat feestje eigenlijk niks meer over. De paar amuses waren lekker, maar het feestje was er niet. Leuke ober, maar volgens mij moest ie (samen met de chef) nog naar een feestje, want er zat me toch een tempo in?! Hij deed zijn best hoor, maar als er iets op de tafel kwam moest je hem snel terug roepen als je iets wilde vragen, zo snel was ie aan het rond rennen (3 tafels bezet?). In mijn opinie gaan mensen 99% van de tijd uit eten om een avondje uit te zijn en dat werd hier nu totaal vergeten. Dus lekker gegeten, maar de glans die ze ooit hadden is voor mij totaal weg. Misschien is het een kostenverhaal geworden met destijds misschien te veel man in de keuken voor die trein aan amuses te bereiden, en nu dus snijden in personeel en in amuses? Snap ik ook nog, maar probeer dan in ieder geval het avondje uit te behouden. Dus blijft lekker, maar voor mij de rit vanuit Son bij lange na niet meer waardig. Misschien vind ik het nog erger als jullie zelf, want ik werd door prikkelz altijd erg geprikkeld als we weer mochten komen genieten bij jullie. Jammer.... :-(

marcel scheffers op 19 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker gegeten mooie producten en gerechten

Neeltje op 18 maart 2019

"3 gangenmenu"
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Hier gegeten tijdens restaurantweek. Was prima maar niet bijzonder. Had me er eerlijk gezegd meer van voorgesteld.

S. Kanters op 18 maart 2019

Plattegrond Alle restaurants in Eersel e.o.

Hint 7 B 5521 AE Eersel

Over Prikkelz

In het Brabantse Eersel vindt u restaurant Prikkelz. Het is een zaak die een goede balans heeft gevonden tussen fris, vernieuwend en zakelijk. 


Het restaurant heeft een Frans Nederlandse keuken. De gerechten zijn creatief en stralen de passie van de kok uit. 


Tussendoor worden er prikkelz geserveerd. Dit zijn kleine hapjes die voor een smaakexplosie zorgen. Het zijn combinaties van verschillende smaken en structuren. Een handtekening van de chef.

Reserveer een tafel
Alle restaurants in Eersel e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden