Knife fork icon red

Prikkelz

9,0 (637)

Wat zeggen mensen over Prikkelz

9.0
(637 reviews)
Eten
9.2
Service
9.0
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Fantastisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wederom een heerlijke avond gehad vol met culinaire hoogstandjes.

Anika op 27 maart 2019

6.0 Keuken 10 | Service 4 | Sfeer 4

Ook het laatste tafeltje van de avond is een avondje uit eten. Om 20.15 binnen, om 21.45 met vier gangen en een amuse weer buiten, kennelijk wilde men snel naar huis. Eten was voortreffelijk, echter is een ober die wijn knoeit en daarna 'fuck' roept, niet wat je verwacht bij deze gelegenheid. Het toilet slecht verzorgd, ook dat zijn dingen die aandacht verdienen. Maar vooral het tempo waarin de gangen elkaar opvolgde vonden wij veel te snel. Eten een 9,5 , verder een vijfje.

Hoekstra op 27 maart 2019

8.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 10

Leuk restaurant, verwachting was hoog.
Deze verwachting werd met de amuse waargemaakt, een Smaakexplosie waar veel aandacht aan besteed was.
Wij wilden graag bijpassende wijnen, hier moesten wij om vragen, helaas.
Uitgebreid van 3 naar 4, wss was dit de enige optie want verder werd er niets voorgesteld.
Tussengerecht was top (wss ook n gerecht buiten de restaurantweek) hoofdgerecht viel tegen. Zo mooi en verfijnd als de amuse, waren de opeenvolgende gerechten zeker niet. Geen mogelijkheid om zoet in kaas te vervangen of n extra gang kaas te krijgen, erg jammer. Nagerecht was prima maar weinig aandacht aan besteed
Prima gegeten maar onder verwachting.

Misschien moeten we maar eens terug buiten de restaurantweek.

Huijbregts op 26 maart 2019

"Een tegenvaller!"
4.7 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 6

Wat echt een aanrader zou moeten zijn, volgens verschillende mensen, bleek helaas een tegenvaller. Het speciale verrassingsmenu (via Diningcity) viel erg tegen.

Ons werd niet gevraagd of er ergens rekening mee gehouden moest worden laat staan wat voor cuisson we het liefste wilde hebben vandaar dat we (2 van de 4) maar zelf aangaven geen varkensvlees te eten.

Geen cremant of cava te bestellen helaas mbt bubbels was er alleen champagne! We kozen daarom voor de droge witte wijn die ze ook bij het voorgerecht zouden schenken.

Zittend op een (te) oude stoel waar erg veel speling op zat kregen we twee amuses en een broodje. Gevolgd door huisgerookte zalm. Wel ‘n aardig mondvermaak maar de rooksmaak was niet echt goed te vinden.

De volgende gang ‘een vleesduo’ was voor mijn vrouw en mij aangepast vanwege ‘geen varken’. Het rundvlees was mals -voor mijn vrouw veel te rood- en het was toch vreemd dat er bovenop gerookte ham aanwezig was. ‘Dat is immers ook varkensvlees!’ Er was nauwelijks groente te bekennen en de bijgeleverd twee heel kleine bakjes frites (voor 4 personen) konden dit niet compenseren.

Helaas werd er tussendoor niet geïnformeerd hoe het ons beviel en ook de lege waterkaraf op de hoek van de tafel werd niet opgemerkt.

De heren bestelde nog een glas rode wijn bij terwijl het gerecht al op was bij de ober maar even later haalde de sommelier aanvankelijk de glazen al weg. Gretig pakkend bij de bovenzijde van het glas. Toen we aangaven nog wijn besteld te hebben zette hij de twee ‘smoezelige’ glazen verkeerd om (verwisseld) terug en kwam met de fles. Niet echt een oplossing waar je bij een hotelschool een voldoende voor zou krijgen.

Tja, men had bedacht dat het toetje al door moest komen ofwel het kwam er meteen ook aan. Met excuses dat wel en het extra glas wijn zou niet op de rekening staan. De dessert-wijn-glaasjes werden een voor een ‘weer bovenaan’ gepakt om in te schenken. Een tafelgenote kon het niet laten om er op gepaste wijze iets van te zeggen. ‘Tja, u hebt gelijk’ was het antwoord. Hierdoor gingen de volgende twee wel correct. De chocolademousse bleek wel aardig maar niet bijzonder.

We sloten af met koffie en thee. Hier werden per persoon twee bonbonnetjes bij geserveerd. Beide waren vrij vlak van smaak.

We rekenden (beide stellen) ieder ietsje meer dan de helft, via het vaste pinapparaat, af ontbeerden het snoepje of pepermuntje en verlieten de zaak.

Er stond nog wel iemand bij de deur maar de jas moest zelf gepakt worden voor we de zaak verlieten.

Jammer, jammer. Heel veel ‘te voorkomen foutjes’, niet echt een verantwoordelijke -zo leek het- op de werkvloer en de kwaliteit niet bijzonder genoeg om er terug te willen komen.

Paul Kruijssen op 25 maart 2019

"Top!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellig en knus restaurant. Vriendelijke keurige bediening. Super mooi bestek. Heerlijk gegeten. Hoeveelheid per gang was zeker ruim voldoende. Dank je wel Prikkelz!

Fam Keeris op 24 maart 2019

Plattegrond Alle restaurants in Eersel e.o.

Hint 7 B 5521 AE Eersel

Over Prikkelz

In het Brabantse Eersel vindt u restaurant Prikkelz. Het is een zaak die een goede balans heeft gevonden tussen fris, vernieuwend en zakelijk.

Het restaurant heeft een Frans Nederlandse keuken. De gerechten zijn creatief en stralen de passie van de kok

Tussendoor worden er prikkelz geserveerd. Dit zijn kleine hapjes die voor een smaakexplosie zorgen. Het zijn combinaties van verschillende smaken en structuren. Een handtekening van de chef.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Eersel e.o.
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden