Knife fork icon red

Just

€ 59,- € 39,-

Waanzinnig 5-gangen verrassingsmenu met Caribische twist!

Just

8,6 (104 reviews)
95%

Waanzinnig 5-gangen verrassingsmenu met Caribische twist! € 59,- € 39,-

Reserveer een tafel

Menu
Waanzinnig 5-gangen verrassingsmenu met Caribische twist!
€ 59,- € 39,-

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Just met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 39,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 59,-. Zie ook de voorwaarden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 104 mensen zeggen over Just

8.6 Gebasseerd op 104 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een ware smaaksensatie, vriendelijke bediening, we hadden het 5 gangen verrassingsmenu maar gelukkig tijdig nog kunnen upgraden naar 7 gangen! Met aangepaste wijn werd het een onvergetelijke avond! Dit restaurant mag je in Rotterdam niet aan je voorbij laten gaan.

Laura en Leon op 22 juli 2021
Geverifiëerd

5.0 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 3

Via dinning city 7 gangen menu besteld...keken er helemaal naar uit om onze huwelijksverjaardag hier te mogen vieren en culinair verwend te mogen worden. Echter wat een teleurstelling, de tafels buiten staan letterlijk op 0,5 meter van voorbijrijdende auto's, bedelaars die aan tafel komen staan en de tafels waren g...

Lees hele review

Via dinning city 7 gangen menu besteld...keken er helemaal naar uit om onze huwelijksverjaardag hier te mogen vieren en culinair verwend te mogen worden. Echter wat een teleurstelling, de tafels buiten staan letterlijk op 0,5 meter van voorbijrijdende auto's, bedelaars die aan tafel komen staan en de tafels waren gewone picknickbanken waar je na een uur op zitten een pijlijke rug van krijgt. De chef Just wast zelf niet aanwezig en wellicht was dit ook de reden waarom wij na 4 gangen vriendelijk de rekening hebben gevraagd want die dingen waren beneden niveau wat je hier zou verwachten...smaken verschillen natuurlijk maar een polenta die zo zout is dat ik er s'nachts nog water voor diende te drinken, en kippenrollade die tevens veel te zout was en meer smaakte naar een gewone curryworst van bij 't frituur op de hoek dan kip. Gelukkig was de bediening door de jonge ober top en heel gedienstig ....voor ons Just dus nooit meer

Daiva Pelgrims op 20 juli 2021
Geverifiëerd

8.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 7

Een aanrader heerlijk gegeten en chapeau voor het personeel💪🏻
Per ongeluk, door taalbarriere en slechte lenzen, was er een te hoog bedrag betaald, dit werd opgemerkt door de dame van JUST en kwam achter ons aan, geweldig toch die eerlijkheid! Fijn dat het teveel betaalde bedrag is terug gestort, zoo blij dat er nog eerlijke mensen zijn!
JUST🍽 IK VIND JULLIE SUPER, TOT SNEL🥂

Small fce78252c9 Small 4802c0d9b9 Small 5a0afd8308 Small f9ac648947 Small 3bd3632afe Small a5b0792230
Elony Hendriks op 15 juli 2021
Geverifiëerd

"leuk en gezellig "
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Op een vrijdagavond hier gegeten. Bediening prima. Los en gezellig. Ingredienten samen steling van de gerechtjes werd prima opgedreund. Gerechtjes leuk bedacht en uitgevoerd. Alleen het rookvlees van de bonbon overheerste waardoor de overige smaken verloren gingen. ALs je een pindasaus aanmerkt als pittig. Moet dat ...

Lees hele review

Op een vrijdagavond hier gegeten. Bediening prima. Los en gezellig. Ingredienten samen steling van de gerechtjes werd prima opgedreund. Gerechtjes leuk bedacht en uitgevoerd. Alleen het rookvlees van de bonbon overheerste waardoor de overige smaken verloren gingen. ALs je een pindasaus aanmerkt als pittig. Moet dat ook wel zo zijn deze was echt flauw. En als laatste dingen die je moet snijden liever op een plat bord dan een kommetje

chris van vliet op 10 oktober 2020
Geverifiëerd

5.3 Keuken 5 | Service 7 | Sfeer 4

Met de restaurantweek wezen eten. Onze verwachtingen waren erg hoog, maar helaas niet helemaal waargemaakt. De service was prima, het eten was lekker, maar veel te weinig. Wij hadden 3 gangen en gingen met trek naar buiten. Daarnaast naar onze mening geen gezellige zaak om een avondje te tafelen.

Sabine op 09 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Rotterdam e.o.

Mauritsweg 53 B 3012 JX Rotterdam

Over Just

Keuken: Innovatief, Nederlands, Internationaal

Deze prachtige en vernieuwende zaak ligt in het gezellige centrum van Rotterdam. Laat je meenemen op deze reis van geweldige smaken! Je kunt hier goed eten, heerlijke wijnen proeven en dat alles voor een zacht prijsje.

De ingrediënten die gebruikt worden in de gerechten komen van Caribische zeeën tot aan de Nederlandse bodem; erg divers dus. Bij Just hebben ze een open kaart waar de creativiteit van de koks voorop staat. De keuze houden ze simpel: vis, vlees en vega.

Proef het zelf bij Just in Rotterdam!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Rotterdam e.o.

Partners

Medium 93da10f467
Medium 9b0a042398
Medium f41495f382
Medium 39001d1a84

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden