Wat 56 mensen zeggen over De Heeren van Soetermeer
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Mede door het feit dat we niet a la carte konden bestellen met de voucher van de ING viel de kwaliteit bij een ieder van ons ge
zelschap wat tegen.
De pulled pork is voor mij geen aanrader. Een verwarmd broodje met daar tussenin wat groen, ui en een grote hoeveelheid gegaarde varkensvlees in een saus. De smaak wa...
Mede door het feit dat we niet a la carte konden bestellen met de voucher van de ING viel de kwaliteit bij een ieder van ons ge
zelschap wat tegen.
De pulled pork is voor mij geen aanrader. Een verwarmd broodje met daar tussenin wat groen, ui en een grote hoeveelheid gegaarde varkensvlees in een saus. De smaak was redelijk, maar de opmaak minder. De sate van beide dames was geen topkwaliteit. Veel vet aan het vlees. De bediening was prima.
De dame blanche was wel goed van smaak, maar onder in het vaasje,dat gevuld was met veel chocolade mousse, was erg machtig.Het opstapje van de tuin naar binnen gaf veel oudere bezoekers problemen. Daar zou de eigenaar eens kritisch naar kunnen kijken.
Goede service, niet overdreven aan je tafel, lekker eten. Fijne avond gehad
Wij waren er met ANWB korting en hadden een prima 3 gangen menu
Het nagerecht had alleen minder gemogen. Een gigantische dame blanche waar onderin een (te) grote hoeveelheid chocolademousse was verstopt.
Heerlijk gegeten met 50% korting via de ANWB.
Zeer vriendelijk. Lekker eten, voor mij (pork)te zout maar dat is persoonlijk de smaak was verder erg goed. En ze hebben nog zoveel ander lekkers. Goeie deal!
Plattegrond Alle restaurants in Zoetermeer e.o.
Over De Heeren van Soetermeer
Vleesspecialiteiten restaurant De Heeren van Soetermeer is gevestigd in het karakteristieke geboortehuis van keurslagen Piet van den Berg. Op 11-jarige leeftijd slachtte Piet in het koetshuis van de grote binnen zijn eerste koe. Tegenwoordig is ‘het vlees van Piet’ een begrip binnen de Horeca en springt het M.R.IJ. (Maas Rijn & IJssel) eruit door zijn bijzonder hoge kwaliteit. Dit mooie M.R.IJ.-vlees en nog vele andere nauw geselecteerde vleessoorten kun je terugvinden op de kaart van De Heeren van Soetermeer.
Er wordt gewerkt met de Mibrasa houtskooloven, dit moet je zien als een soort gesloten supergrill. Je kunt hem tot 500 graden opstoken, waardoor je product veel sneller gaart. De buitenkant wordt dichtgeschroeid en komt er lekker knapperig uit, terwijl de binnenkant zacht en sappig blijft. Tegelijkertijd wordt het product ook gerookt, omdat alle rook achter de gesloten deur van de Mibrasa blijft hangen. Je grillt en rookt tegelijk. Deze manier van koken vergt veel oefening en aandacht, maar bij goed gebruik krijg je een uniek en onevenaarbaar resultaat.
Het vlees wordt elke dag vol passie en liefde bereid om alle gasten de optimale smaakbeleving te geven. Iedereen die dat kan waarderen of wil proberen, samen met een mooi glas speciaal bier of wijn, zal zich helemaal thuis voelen in dit restaurant. Een stoer en sterk merk met de beste producten en alles uit eigen keuken, dat zorgt voor smaak en kwaliteit!