Knife fork icon red

De Heeren van Soetermeer

€ 37,- € 17,-

Geweldig 3-gangen keuze menu

Menu
Geweldig 3-gangen keuze menu
€ 37,- € 17,-

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque voucher code in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 17,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 37,-. Zie ook de voorwaarden.

Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over De Heeren van Soetermeer

7.8
(4 reviews)
Eten
8.5
Service
8.0
Sfeer
7.0
Schrijf een review

"Niks mis mee"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Best goed gegeten bij de Heeren van Soetermeer. Keus bij het ANWB menu wel wat beperkt. Kwaliteit van het gebodene gewoon goed. Bediening vriendelijk en sympathiek. Prijs-kwaliteit verhouding prima.

Jeebee op 14 april 2019

"Redelijk"
4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

Bij ontvangst bleek dat de verkeerde tijd genoteerd stond. Bij het voorgerecht bleek dat geen rekening was gehouden met de vermeldde paprika allergie. Hoofdgerecht was goed. Prijs-kwaliteit verhouding klopt echt niet. Vriendelijke bediening.

Elly op 30 maart 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en voordelig met de korting van ANWB, aanrader!

M op 30 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig lekker gegeten, goede bediening en een leuke sfeer. Gaan volgende week weer hier eten.

Jessica Goddefroy op 30 maart 2019

Plattegrond Alle restaurants in Zoetermeer e.o.

Dorpsstraat 74a 2712AC Zoetermeer

Over De Heeren van Soetermeer

Vleesspecialiteiten restaurant De Heeren van Soetermeer is gevestigd in het karakteristieke geboortehuis van keurslagen Piet van den Berg. Op 11-jarige leeftijd slachtte Piet in het koetshuis van de grote binnen zijn eerste koe. Tegenwoordig is ‘het vlees van Piet’ een begrip binnen de Horeca en springt het M.R.IJ. (Maas Rijn & IJssel) eruit door zijn bijzonder hoge kwaliteit. Dit mooie M.R.IJ.-vlees en nog vele andere nauw geselecteerde vleessoorten kun je terugvinden op de kaart van De Heeren van Soetermeer.

Er wordt gewerkt met de Mibrasa houtskooloven, dit moet je zien als een soort gesloten supergrill. Je kunt hem tot 500 graden opstoken, waardoor je product veel sneller gaart. De buitenkant wordt dichtgeschroeid en komt er lekker knapperig uit, terwijl de binnenkant zacht en sappig blijft. Tegelijkertijd wordt het product ook gerookt, omdat alle rook achter de gesloten deur van de Mibrasa blijft hangen. Je grillt en rookt tegelijk. Deze manier van koken vergt veel oefening en aandacht, maar bij goed gebruik krijg je een uniek en onevenaarbaar resultaat.

Het vlees wordt elke dag vol passie en liefde bereid om alle gasten de optimale smaakbeleving te geven. Iedereen die dat kan waarderen of wil proberen, samen met een mooi glas speciaal bier of wijn, zal zich helemaal thuis voelen in dit restaurant. Een stoer en sterk merk met de beste producten en alles uit eigen keuken, dat zorgt voor smaak en kwaliteit!

Reserveer een tafel
Alle restaurants in Zoetermeer e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden