Knife fork icon red

De Commerce

€ 31,50 € 11,50

Fantastisch 3-gangen keuze menu

De Commerce

8,3 (10)

Fantastisch 3-gangen keuze menu € 31,50 € 11,50

Reserveer een tafel

Menu
Fantastisch 3-gangen keuze menu
€ 31,50 € 11,50

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij De Commerce met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 11,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 31,50. Zie ook de voorwaarden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over De Commerce

8.3
(10 reviews)
Eten
8.4
Service
8.2
Sfeer
8.2
Schrijf een review

"Restaurant diner "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was een verrassing

P Nijs de op 19 augustus 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben een gezellige avond gehad, was lekker druk, met allemaal leuke mensen, en als je in combinatie mag genieten van lekker eten, was Bij ons de avond. Geslaagd.

Peter Brouwers op 17 augustus 2019

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Prima eten en goede bediening. Gezellig dorps sfeertje. Zeker een aanrader om nog eens terug te gaan. Enige min punt was het sanitair op de wc, dat is zeker aan vernieuwing toe ook al is het een eetcafé. Er hing een afteken lijst voor de schoonmaak ronde maar deze was voor de avond ronde nog niet afgetekend. Daardoor was het ook iets wat smerig op het toilet. Maar prima hoor ik u denken, je eet niet op het toilet. Maar het hoort er wel bij in het totale plaatje. Al om is het een leuk eetcafé en zullen wij zeker terug komen

Daniël en Ronnie op 03 augustus 2019
Edwin Maas heeft gereageerd op 12 augustus 2019

Bedankt voor de positieve review. Onze wc's staan inderdaad op de nominatie voor verbouwing.
Graag tot ziens.


"Staatsloterij diner en de commerce geen goede combi"
4.7 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 6

De ontvangst was zijn jullie voor de Primera actie. We werden begeleid naar een tafel in de uitbouw. Gezellige plek om te zitten. Helaas wel vergeven van de vliegen . De keuze 3 gangendiner was niet moeilijk. Helaas kunnen gebruikers van de Staatsloterij actie maar kiezen uit twee voor twee hoofd( en een vegetariës gerecht) en twee nagerechten. Voorgerechten zijn erg simpel en gemiddeld van smaak. Hoofdgerecht wij hadden saté van kippendijen en friet ,was erg zout en gemiddeld van smaak. Nagerecht was prima. Bij een nieuw rondje drinken helaas geen nieuw glas. Was wel fijn geweest bij mijn ijsthee. Gezien deze ervaring is de prijs in vergelijking met het geboden aan de hoge kant . Bij het afrekenen wil ik het nog te betalen bedrag voldoen met de restaurantcadeaukaart. Ik krijg de opmerking dat het niet mogelijk is om actie op actie te gebruiken. Dit snap ik maar in dit geval is dit geen actie op actie . De cadeaukaart is eigenlijk gewoon geld. Hierop wordt vervolgens toch in het systeem van restaurantcadeaukaart gekeken. Vervolgens wordt gezegd dat je niet in delen kunt betalen via de kaart , maar dat dan het hele tegoed dan komt te gevallen. Ze nemen de kaart dus niet aan bij de commerce .Uiteindelijk maar met de pin betaald. Overigens staat de commerce in de lijst met deelnemende restaurants. Uiteraard ga ik hier wel een melding van maken bij restaurantcadeaukaart . Dit kan immers niet. Bij thuiskomst een onaangename verrassing . Mijn tegoed van €150,- lijkt verzilverd te zijn. Na een telefoontje met de commerce ( dame geeft aan ons niet te kennen , maar geeft vervolgens wel aan dat zij altijd zo het saldo controleer ( erg vreemd) Zij gaat mijn klacht doorgeven aan de baas , ik wordt teruggebeld geeft zij aan. Gelukkig zie ik een dag later dat het bedrag weer op mijn kaart staat. Gelukkig dit is dus uiteindelijk goed gekomen. Zou ik de commerce aanbevelen nee helaas niet.

TeamKG op 03 augustus 2019
Edwin Maas heeft gereageerd op 12 augustus 2019

Beste Heer/Mevrouw,
bedankt voor uw review. De Primera actie is inderdaad een 3 gangen keuze menu voor een zeer scherpe prijs, tegen inkoopsprijs. We accepteren hierop geen dinerbonnen van andere organisaties, hier moeten wij ook provisie op afdragen (wel onze eigen dinerbonnen). Dat eerst het bedrag van de restaurantdinerkaart af is geschreven en plots weer op uw rekening staat bevreemd mij. Dit is niet mogelijk, omdat we niet in het bezit zijn van uw kaart en ook niet ingeleverd hebben bij de organisatie restaurantdinerkaart.
Graag wil ik bovenstaande punten met u evalueren en maak graag met u een afspraak. U kunt ons bereiken op ons telefoonnummer 0167-532485 of via de mail [email protected]


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Eten was erg lekker en ruim voldoende.

Wieb Jonkman op 02 augustus 2019
Edwin Maas heeft gereageerd op 12 augustus 2019


Bedankt voor uw positieve review. We zien u daarom graag terug.

Plattegrond Alle restaurants in Kruisland e.o.

Markt 5 4756 AL Kruisland

Over De Commerce

Inpandig in De Commerce bevindt zich D’n Eeterij Kruisland. Een knus restaurant waar we je graag verwennen met een uitgebreide a la carte kaart, voor zowel lunch als diner.

Tevens verzorgen wij graag je diner, buffet of partij voor grote gezelschappen vanaf 10 tot 300 gasten. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ook voor verzorging van high tea, wine of beer kun je bij ons in het Kruislandse terecht.

In D’n Eeterij werken we graag met regionale en dagverse producten en serveren we “gerechtjes”. Twee gerechtjes staan ongeveer gelijk aan een volwaardig a la carte gerecht. Per ronde kun je één gerechtje bestellen. Dit doe je door middel van de invulstrookjes. Je hebt ook onbeperkt keuze uit diverse bijgerechtjes.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Kruisland e.o.

Partners

Small 93da10f467
Small 9b0a042398
Small f41495f382
Small 66cb67249b
9973453a27

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden