De Sous Chef

Nederlands, Vis en zeevruchten |
8,6 (26 reviews)
92% aanbevolen

Wat 26 mensen zeggen over De Sous Chef

8.6 Gebaseerd op 26 reviews. 92% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Prima buffet"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prima warm en koud buffet thuis laten bezorgen. Goede hulp bij het samenstellen voor 15 gasten. Alles was vers, zeer smakelijk en op de goede temperatuur. Complimenten ontvangen van onze gasten. Aanrader dus!

Sierd op 20 mei 2022

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Goed eten voor een redelijke prijs

harry van bemmel op 16 maart 2020
Geverifiëerd

7.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 7

Hoofdgerecht kwam een uur na het voorgerecht terwijl er maar 10 gasten waren. De kok was te druk met thuisbezorgd.nl. onze dochter van 2 houdt niet van patat, dus een kindermenu werd hem niet. Was geen probleem, we konden een halve portie bestellen voor haar. Uiteraard zonder patat. Toch lullig als je daar dan vervo...

Lees hele review

Hoofdgerecht kwam een uur na het voorgerecht terwijl er maar 10 gasten waren. De kok was te druk met thuisbezorgd.nl. onze dochter van 2 houdt niet van patat, dus een kindermenu werd hem niet. Was geen probleem, we konden een halve portie bestellen voor haar. Uiteraard zonder patat. Toch lullig als je daar dan vervolgens de volle nep (volwassen prijs) voor betaald. En dat voor 1 sateetje met een beetje garnering.

HdG op 13 maart 2020
Geverifiëerd
Restaurant de Sous-Chef heeft gereageerd op 13 maart 2020

Na ons telefonisch gesprek van zonet heeft u een bedrag teruggestort gekregen voor de teveel in rekening gebrachte saté. Excuus, dit was een fout van onze kant.
Met vriendelijke groet,
Restaurant de Sous-Chef


9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Het eten wordt snel voorbereid en is hartstikke lekker! Echt lekker gegeten!

David Stadhouders op 23 februari 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Mijn 3e keer en ik vind het altijd heerlijk.

Ann op 14 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Woudenberg e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Sous Chef

Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten

Genieten in een gezellige en ontspannen sfeer, dat is waar de Sous-Chef voor staat. Als team zorgen ze voor een gastvrije ambiance met heerlijke gerechten. Vandaar de naam Sous-Chef, er bestaat geen hiërarchie, ze zorgen met elkaar voor jou als gast.

Dagelijks kun je bij de Sous-Chef terecht voor lunch, diner en borrel. De gerechten zijn creatief en smaakvol. Het keukenteam houdt ervan om te experimenteren met smaken en ingrediënten, daarom bieden zij buiten de menukaart een verrassingsmenu aan. Daarbij kun je kiezen uit een ruim assortiment aan bieren en wijnen.

Plezier en enthousiasme, dat vinden ze bij de Sous-Chef belangrijk. Met deze ingrediënten staat het team voor je klaar.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Woudenberg e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden