Knife fork icon red

Houdt van Eten

€ 43,50 € 23,50

Fantastisch 'Houdt van eten' 4-gangen menu + bruisend aperitief

Houdt van Eten

8,7 (156 reviews)

Fantastisch 'Houdt van eten' 4-gangen menu + bruisend aperitief € 43,50 € 23,50

Reserveer een tafel

Menu
Fantastisch 'Houdt van eten' 4-gangen menu + bruisend aperitief
€ 43,50 € 23,50

In verband met de corona maatregelen werkt het restaurant met shifts. De eerste shift begint om 17:00-17:30 en eindigt om 19:45. De tweede shift begint om 20:00-20:30 tot sluit. Dit betekent dat de tafels van de eerste shift gebruikt zullen worden door andere gasten.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 23,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 43,50. Zie ook de voorwaarden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 156 mensen zeggen over Houdt van Eten

8.7
(156 reviews)
Eten
8.9
Service
9.0
Sfeer
8.3
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, mooie, lekkere gerechten met uitstekend bijpassend wijnarrangement. Goede bediening en goede kwaliteit/prijsverhouding. Volgende keer in Groningen weten we waar we gaan eten.

Ron Brands op Vandaag
Geverifiëerd

"Lekker eten!"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Lekker eten!

Jasper op Gister
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Van de ontvangst tot vertrek hebben we een fantastische avond gehad. De gerechten waren stuk voor stuk zeer smaakvol, uniek en werden prachtig opgemaakt geserveerd. Dit begeleid door goede bijpassende wijnen waar het kundige en attente personeel veel over weet te vertellen, maakte het tot een heerlijke avond. Houdt ...

Lees hele review

Van de ontvangst tot vertrek hebben we een fantastische avond gehad. De gerechten waren stuk voor stuk zeer smaakvol, uniek en werden prachtig opgemaakt geserveerd. Dit begeleid door goede bijpassende wijnen waar het kundige en attente personeel veel over weet te vertellen, maakte het tot een heerlijke avond. Houdt van Eten behoort tot de betere restaurants van Groningen, we komen hier graag en kijken al uit naar ons volgende bezoek.
Absoluut een aanrader!

Cees en Mirjam op 19 september 2020
Geverifiëerd

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Eten was goed , service wat stijfjes en de sfeer erg zakelijk

Small 9c87bc775b Small 777f71e722 Small 05fc1738ce Small 8a39ce37a6 Small 07ebe02150
Jeroen van der Horn op 18 september 2020
Geverifiëerd

"05-09-2020 Dinner bij Houdt van Eten via DinningCity"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Als zo vaak krijg je een e-mail van een restaurant of een andere organisatie om te boeken bij een restaurant, na-ja aangezien we iets te vieren hadden toch de aanbieding maar eens bekeken en besloten bij Houdt van Eten een diner te genieten.
Via de site en bevestiging via e-mail was het in een paar minuutjes bekeke...

Lees hele review

Als zo vaak krijg je een e-mail van een restaurant of een andere organisatie om te boeken bij een restaurant, na-ja aangezien we iets te vieren hadden toch de aanbieding maar eens bekeken en besloten bij Houdt van Eten een diner te genieten.
Via de site en bevestiging via e-mail was het in een paar minuutjes bekeken, we hadden besloten om 17:30 uur de tafel te bestellen.
Op de dag van de reservering tegen een uur of 14:00 een onbekend nummer had gebeld en tegen 16:00 ontdekt, we zijn natuurlijk attent en bellen even terug, bleek een dame aan de andere kant van de lijn op te nemen. Meneer u zit in de eerste ronde en heeft 2 uur de tijd, mmm dat was niet de insteek van onze boeking, we wilden rustig ons diner genieten en niet met de klok in ons achterhoofd van opschieten eerste min punt was geschied, de dame verzekerde ons dat het geen probleem zou zijn.
Een beetje geïrriteerd toch maar besloten de restaurant te gaan bezoeken, ze hadden ook wel een paar dagen eerder deze minder leuke melding kunnen geven, maar ja dan was de kans zeer groot geweest iets anders te boeken.
Effin, bij het restaurant aangekomen werden we vriendelijk ontvangen en na onze handen te hebben gedesinficeerd werden we naar onze tafel begeleid.
Tot zover alles naar tevredenheid, we hadden chefs menu geboekt en gevraagd of er ten aan zien van het eten nog wensen dan wel bijzonderheden zijn waar opgelet moet worden, daar we geen fans zijn van orgaan vlees werd dit kenbaar gemaakt.
De wens voor een Bob drink glaasjes was ook geen bezwaar dat was dan weer een plus punt.
De Amuse en het voorgerecht smaakten lekker en de geschonken wijnen passen goed bij het geserveerde.
Vervolg het tussengerecht en het hoofdgerecht ook dat was in orde al was het dat de eendenborst filet niet direct onze keuze zou zijn geweest.
Inmiddels kregen we een bericht dat we konden we iets langer de tafel gebruiken omdat er een afzegging was.
Gebruik makende van de gelegenheid hebben we ons een extra gang toebedeeld in de zin van een kaasplankje, niet wetende dat dit wel een erg dure tussen gang zou worden, want zeg nu zelf voor 5 stukjes kaas met een paar schijfjes toast en wat gekonfijte druiven voor €11,- p.p. is wel stram.
Door naar het dessert, deze was lekker en een mooie afsluiter. Echter kon je zien dat de tweede ronde gasten bediend moesten worden en werden de nog zittende gasten een beetje aan hun lot over gelaten, indien ze alerter waren geweest hadden we zeker nog een koffie ronde genomen met iets erbij maar dat hebben we niet gedaan omdat de gastheren en dame geen oog meer hadden voor ons en te druk met de nieuwe ronde.
Alles met elkaar goed gegeten echter een beetje meer contact met de gastheren / vrouwen zouden we graag hebben.
Voor een vervolg komen we zeker een keertje terug om te zien hoe het dan gaat.
Foto's wel gemaakt maar die staan op eigen google pagina.

Google_Recensent op 16 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Groningen e.o.

Herestraat 96 9711 LM Groningen

Over Houdt van Eten

Restaurant Houdt van Eten is al zeven jaar een begrip in Groningen. In de keuken wordt er veel gebruik gemaakt van verse producten. Het keukenteam is enorm ervaren en heeft een grote passie voor koken. De menukaart bevat gerechten die zijn geïnspireerd oor de Franse keuken met een Mediterrane en Oosterse touch. De gastvrije bediening zorgt ervoor dat je helemaal in de watten wordt gelegd. Kom een avond culinair genieten bij restaurant Houdt van Eten!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Groningen e.o.

Partners

Small 93da10f467
Small 9b0a042398
Small f41495f382
Small 66cb67249b

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden