Menu
3-gangen Chef's diner
€ 39,50
€ 19,50
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Waanzinnig met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Je kunt kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 19,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 39,50. Zie ook de voorwaarden.
Let op na het maken van uw reservering is de dinercheque verzilverd en hoeft u deze niet meer mee te nemen naar het restaurant.
Wat 166 mensen zeggen over Waanzinnig
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben dit restaurant gekozen tijdens ons weekend weg. Wat was het een leuke en vooral lekkere verrassing!
3 Gangendiner was vrij veel eten, maar heerlijke gerechten geserveerd door Bijzondere en gastvriendelijke bediening
Je kunt er lekker eten en het personeel is erg vriendelijk
Heerlijk gegeten in een relaxte ambiance.
Je merkt dat de medewerkers plezier in hun vak hebben. Ze zijn gedreven om het de gasten naar hun zin te maken. Dat resulteert in een wam welkom gevoel.
Plattegrond Alle restaurants in Tilburg e.o.
Over Waanzinnig
Keuken: Nederlands
Gezond eten vinden ze belangrijk bij restaurant Waanzinnig in Tilburg. Net zo belangrijk vinden zij het gebruik van producten met een eerlijke afkomst. Bij restaurant Waanzinnig maken ze in de gerechten gebruik van ambachtelijke, veelal biologische streekproducten. Gerechten geïnspireerd op de seizoenen en overwegend vegetarisch. Daarnaast staan er voor de vlees- en visliefhebber ook een aantal gerechten op onze menukaart.
Het restaurant kiest het allerliefst voor biologische producten. Daarbij maken ze altijd de afweging welke producten zij het meest verantwoord vinden. Het restaurant verkiest dan ook producten uit de streek boven die van verre komen.