Knife fork icon red

't Klooster

8,7 (99 reviews)
95%

Wat 99 mensen zeggen over 't Klooster

8.7
(99 reviews)
Eten
8.9
Service
8.6
Sfeer
8.5
95%
Schrijf een review

"Subliem"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Onwijs lekker gegeten met fantastische wijnarrangement erbij

Small 6dd1a66153 Small febb3d7ee0
Yvonne Dreves op 15 maart 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Was heeeeeerlijk

engel op 20 februari 2020
Geverifiëerd

7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Wij waren bij dit restaurant uitgekomen via de Gall & Gall kortingactie. Gezellige entourage, leuk interieur. De bediening was prettig en deskundig, met respect voor het eten en de gast. Hoewel ik begrijp dat een kortingactie beperkingen met zich meebrengt, vind ik het jammer als er helemaal geen keuzemogelijkheid i...

Lees hele review

Wij waren bij dit restaurant uitgekomen via de Gall & Gall kortingactie. Gezellige entourage, leuk interieur. De bediening was prettig en deskundig, met respect voor het eten en de gast. Hoewel ik begrijp dat een kortingactie beperkingen met zich meebrengt, vind ik het jammer als er helemaal geen keuzemogelijkheid is. De gerechten waren echter origineel, lekker en goed van kwaliteit. Overall waren de porties voldoende. Dat was vooral door het zg. hoofdgerecht (gang 3), maar dat kwam pas na ruim twee uur. Op zich was het geen straf om langer in de gezellige entourage te verblijven, maar dat doen wij liever in het kader van 'uitbuiken' met een kop koffie dan met een knorrende maag in afwachting van het hoofdgerecht. Wellicht was het deze avond nogal druk - in ieder geval waren alle tafels bezet.

M Groen op 03 februari 2020
Geverifiëerd

"Smaakexplosie"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was een absolute top avond. Fantastische eten, uitstekende bediening in een mooie oude pand met veel geschiedenis. De diverse gerechten waren een echte smaakexplosie. Dat ik geen grotere tip heb achter gelaten is de enige minpunt van de avond.

Jan de foodlover op 09 december 2019
Geverifiëerd

"dining with the stars"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We waren al heel lang van plan om eens te gaan eten in 't Klooster maar het kwam er maar niet van. Wat hebben we genoten van een heerlijk 5 gangen menu in deze woning van de bisschop van Utrecht! Van het begin tot het einde werden we verrast door de prachtig opgemaakte borden met subtiele smaken die volledig in harm...

Lees hele review

We waren al heel lang van plan om eens te gaan eten in 't Klooster maar het kwam er maar niet van. Wat hebben we genoten van een heerlijk 5 gangen menu in deze woning van de bisschop van Utrecht! Van het begin tot het einde werden we verrast door de prachtig opgemaakte borden met subtiele smaken die volledig in harmonie waren. Hier komen we zeker terug omdat alles gewoon goed was en we ook op een zeer plezierige en deskundige manier werden bediend.

Supergenieter Bets op 30 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Wijk bij Duurstede e.o.

Markt 15 3961 BC Wijk bij Duurstede

Over 't Klooster

De afgelopen jaren zijn wij – Toby, Roy en Rik – ieder tot een eigen visie op eten en de gastronomische wereld gekomen. Onafhankelijk van elkaar, in verschillende horeca-omgevingen: in Nederland én daarbuiten. Het toeval heeft ons bij elkaar gebracht. En – toevallig of niet – onze visies blijken overeen te komen. Zoals smaken die bij elkaar passen! We willen de spanning terugbrengen in het eten. Maar ook de puurheid. Onze gasten moeten weer vertrouwen hebben in wát ze eten. Ze moeten weten dat wat er op hun bord ligt, authentiek is. Onze keuken laat zien waar we vandaan komen én waar ons eten vandaan komt. Daarom kan het ook niet anders dan dat we de nadruk leggen op puur koken met een mooie spanningsboog in de smaken. We nodigen u dan ook graag uit om samen met ons op avontuur te gaan en de ultieme smaak van uw omgeving te ontdekken. Spannend én puur.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Wijk bij Duurstede e.o.

Partners

Small 93da10f467
Small 9b0a042398
Small f41495f382
Small 39001d1a84

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden