Daikichi

Japans / Sushi |
8,0 (61 reviews)
82% aanbevolen

Wat 61 mensen zeggen over Daikichi

8.0 Gebaseerd op 61 reviews. 82% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Klopte veel niet"
5.0 Keuken 7 | Service 4 | Sfeer 4

Het restaurant wist niet dat gereserveerd hadden de verwarming was kapot en we kregen het koud in de loop van de avond. Er waren tweebakplaten kapot dus werden we vanaf een naburige bakplaat bediend. Niet echt gezellig. De bediening was heel vriendelijk maar er werd niets extra’s verstrekt, warmte dekentje of i.d.
...

Lees hele review

Het restaurant wist niet dat gereserveerd hadden de verwarming was kapot en we kregen het koud in de loop van de avond. Er waren tweebakplaten kapot dus werden we vanaf een naburige bakplaat bediend. Niet echt gezellig. De bediening was heel vriendelijk maar er werd niets extra’s verstrekt, warmte dekentje of i.d.
Bij het afrekenen werd meer gerekend dan in de bevestiging stond alles was duurder geworden en jullie hebben de prijzen niet aangepast. Daarbij vond ik meer dan 22 euro voor 5 spaatjes best aan de prijs. Zullen daar niet gauw nog eens naar toe gaan

Jaapjan Van Drunen op 14 januari 2024
Geverifiëerd

"een avondvullend diner bij Daikichi"
7.0 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 8

We werden vriendelijk ontvangen, helaas konden we niet bij de kookplaat zitten, want de kachel in de voorste ruimte was kapot, dus zat de 2e ruimte bij de kookplaat al helemaal vol en kregen we een tafeltje toegewezen; zonder kookshow dus en dat was wel jammer.

We hebben een fijne avond gehad en lekker gegeten, p...

Lees hele review

We werden vriendelijk ontvangen, helaas konden we niet bij de kookplaat zitten, want de kachel in de voorste ruimte was kapot, dus zat de 2e ruimte bij de kookplaat al helemaal vol en kregen we een tafeltje toegewezen; zonder kookshow dus en dat was wel jammer.

We hebben een fijne avond gehad en lekker gegeten, plus een diner aldaar is avondvullend en daar hadden wal op gerekend want we hebben daar al eerder gegeten en met al die verschillende gerechten (ik had vlees en mijn vrouw had vis) is dat het wachten wel waard.

Ondanks de 20 euro korting waren we, inclusief 4 drankjes, evengoed nog 126 euro kwijt en dat was wat meer dan verwacht.

We komen hier graag weer terug.

harrie van dalen op 18 december 2023
Geverifiëerd

"De kwaliteit is niet meer wat het was"
4.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 1

Bla

Kirsten Schäfer op 27 mei 2023
Geverifiëerd

"Geen sfeer"
2.3 Keuken 2 | Service 3 | Sfeer 2

Slecht, niet lekker gegeten, duurde erg lang, restaurant zat helemaal leeg

Maartje balder op 03 februari 2023
Geverifiëerd

"Viel erg tegen"
4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

Dit restaurant viel helaas tegen. Alle onderdelen van het 8-gangen menu waren heel erg basic, totaal geen verrassingen. De kok aan de tafel was niet heel erg handig. Ik ben hier 19 jaar geleden een keer geweest met een groep. Er was totaal niet veranderd. Smaken van het sushihapje als entree en de miso soep waren go...

Lees hele review

Dit restaurant viel helaas tegen. Alle onderdelen van het 8-gangen menu waren heel erg basic, totaal geen verrassingen. De kok aan de tafel was niet heel erg handig. Ik ben hier 19 jaar geleden een keer geweest met een groep. Er was totaal niet veranderd. Smaken van het sushihapje als entree en de miso soep waren goed, maar de misosoep was heel karig gevuld. De overige ingredienten waren kwalitatief goed, maar ook niet meer dan dat. Ik ben van andere Japanse restaurants meer gewend qua ingredienten en presentatie.
Je kunt bij reservering kiezen om vanaf 17.30 uur ieder half uur te reserveren, maar er wordt net zo lang gewacht tot een tafel (bijna) vol zit tot de kok begint. Begrijpelijk aan de ene kant, maar vereenvoudig dan de reserveringstijden, zodat mensen niet een half uur zitten te wachten voor er iets gebeurd.

Star op 03 december 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Alkmaar e.o.

Toon telefoonnummer

Over Daikichi

Keuken: Japans / Sushi

Overheerlijk Japans genieten in het centrum van Alkmaar, dat doe je bij restaurant Daikichi. Hier kun je genieten van echte Japanse specialiteiten, old school sushi tot de heerlijke kreeftgerechten. Aan de grote teppanyaki tafel laten zij een knap staaltje kookkunsten zien en maakt de chef des huizes er een kookshow van.

De chefs bereiden al hun gerechten zelf en gebruiken uitsluitend verse en pure producten. Hierdoor zijn de gerechten vers, gezond, puur en zeer smakelijk. Vraag ook zeker naar hun bijpassende Japanse (witte) wijnen en maak er een fijn avondje dineren van. Japans restaurant Daikichi, de plek om bij uitstek et genieten van de authentieke Japanse keuken met oprechte gastvrijheid.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Alkmaar e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden