Knife fork icon red

Daikichi

€ 42,50 € 22,50

Luxe 8-gangen teppanyakidiner met keuze uit vlees, vis of een combinatie

Daikichi

6,7 (6)

Luxe 8-gangen teppanyakidiner met keuze uit vlees, vis of een combinatie € 42,50 € 22,50

Reserveer een tafel

Menu
Luxe 8-gangen teppanyakidiner met keuze uit vlees, vis of een combinatie
€ 42,50 € 22,50

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Daikichi met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Maak je keuze uit een van de luxe 8-gangen menu's:

- Menu Ran
- Menu Take
- Menu Mizi

Je kunt vlees, vis en vegetarische gerechten combineren van de verschillende menu's.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 22,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 42,50. Zie ook de voorwaarden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Daikichi

6.7
(6 reviews)
Eten
7.0
Service
6.3
Sfeer
6.7
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en een leuke entertainment met voedsel. Zeer vermakelijke avond!

TJ op Vandaag

"Prima Teppanyaki restaurant, prettig vermaak"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Ik kan me grotendeels niet vinden in de recente ervaringen van eerdere klanten. Ik kan wel bevestigen dat de communicatie tussen Dining City en het betreffende restaurant beter kan qua reservering, aangezien onze naam ook niet op de lijst reserveringen voorkwam. Doe daar wat aan aub, aangezien dit nu afstraalt op het restaurant wat mijns inziens onterecht is. Daarbij, wanneer je klaagt over het feit dat er geen koffie of toetje bij het menu zit, maar wel zegt dat je er al jaren met veel plezier komt, dan heb je volgens mij al die tijd niet goed opgelet, aangezien dit altijd al zo is geweest.

Bij een andere klacht die ik lees, zoals “mega duur voor weinig eten” en "nog een hamburger moeten eten bij restaurant de twee gouden bogen" denk ik bij mijzelf: dan snap je volgens mij het concept van teppanyaki en een avond worden vermaakt niet. Blijf dan weg uit dit soort betere restaurants en ga naar de “all you can eat Sushi restaurantjes” waar je misschien wel veel krijgt, maar waar de smaak niet te vergelijken is met de gerechten in een authentiek Japans restaurant. Je moet niet naar Daikichi gaan om goedkoop en veel te eten, maar juist om de Japanse eetcultuur te omarmen en ervan te genieten.

Wij hebben zaterdag 6 juli 2019 met 3 personen wederom genoten van de Japanse keuken in Daikichi incl. de 40% korting via Dining City. Ons menu met o.a. verse tonijn, zalm, makreel, varkenshaas, ossenhaas, kreeft en nog een aantal andere gerechten heeft ons zeer goed gesmaakt. Zowel mijn vrouw, mijn dochter als ik hebben genoten van de goede smaken en het vermaak door de koks en vriendelijke bediening.

Uiteindelijk betaalden wij €220,-, echter wisten wij wel dat de wijn, drankjes, groene thee en toetjes niet bij het menu ingecalculeerd waren, maar ook dat als we voor het menu met kreeft zouden kiezen er €8.50 p.p. bij zou komen.

Aan het einde van deze fijne en vermakelijke avond, die bij elkaar 3 uur heeft geduurd, nog even prettig staan te praten met de eigenaar en onze ervaring met hem gedeeld. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Andre op 07 juli 2019

"grote teleurstelling"
2.7 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 2

We kwamen hier al met veel plezier vele jaren. Laatste keer 3 jaar geleden. zaterdag gereserveerd voor maandagavond via deze site. Bij aankomst bleken we niet op de lijst te staan. Ze vertelde wel te weten van de site maar email zelden te checken. We konden wachten op een plekje aan de baktafel. Half zeven was er afgesproken en kwart over acht eerste hapje. Hadden half vis half vlees besteld. Hebben van de vele gerechtjes maar 3 garnalen en een stukje zalm gegeten. Rest was vlees op een ring ui en champignon na. De sfeer was opvallend anders. bediening stuk minder, lang wachten op drank. Kok maakt goedkope respectloze opmerkingen over klanten. Afzuiging stond minimaal aan waardoor er een vette walm hing. Het wordt aangeprezen als een 8-gangen diner. Dan verwacht je een toetje of kopkoffie toe. niet gekregen omdat dit niet standaard was bij afrekenen en werd ook niet gevraagd. Al met al geen niveau voor de prijs die "normaliter" gerekend wordt.

Steven op 11 juni 2019

3.3 Keuken 2 | Service 4 | Sfeer 4

Mega duur voor weinig eten, gelukkig we was met 40% korting, als niet voor 2 persoon was 132 €, ik betald voor 2 total 92€, en was 5 water extra, een witte wijn, een koffie en een dessert. Je hebt nog beter restaurants in noord holland dat je kan wel genoug eten, gisteren ik moet nog na McDonalds om te een hamburger eten na deze restaurant, niet normal.

roberto de oliveira marcos op 10 juni 2019

"lekker eten"
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Heel goede eten, service was ok en goede sfeer.

Michael op 08 april 2019

Plattegrond Alle restaurants in Alkmaar e.o.

Stationsweg 58 1815 CD Alkmaar

Over Daikichi

Heerlijk Japans in Alkmaar

Bij Daikichi in Alkmaar kun je genieten van echte Japanse specialiteiten, van old school sushi tot de heerlijke kreeftgerechten. Aan de grote tepan tafel laten zij een knap staaltje kookkunsten zien en maakt de chef des huizes er een kookshow van. Vraag ook zeker naar hun bijpassende Japanse (witte) wijnen en maak er een fijn avondje dineren van.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Alkmaar e.o.

Partners

Small 93da10f467
Small 9b0a042398
Small f41495f382
Small 66cb67249b
Cb822811c3

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden