Wat 29 mensen zeggen over De Kersentuin
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Supersympathieke bediening, heerlijk eten ....... herhaling vatbaar .....
Verassingsmenu was een verassing. Heerlijk eten, prachtig opgemaakte borden. 1 klein - puntje. De soep van mijn partner zou iets warmer moeten zijn. Attente gastheer en gastvrouw. Goede keuze aan wijnen, ook per glas.
Amuse en championsoep waren heerlijk. Voorgerecht kwam rechtstreeks uit de koeling, te koud net als de bijbehorende rode wijn. Hoofdgerecht, sliptong was vettig en het dessert had erg weinig smaak, waarschijnlijk ook te lang in de koeling. We hadden ons er op verheugd, maar het viel erg tegen.
X
mooie bordjes met heerlijke gerechten
Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.
Over De Kersentuin
Keuken: Frans
Midden in Amsterdam Zuid vindt u aan de Apollolaan in het Bilderberg Garden Hotel het volledig vernieuwde Restaurant De Kersentuin.
Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en slaat nu een spannende, vernieuwende weg in.
Tweesterren Michelin chef Stefan van Sprang voert de regie over de keuken. Casual dining op niveau met een gezonde dosis flair is het devies van Stefan die onder meer een aantal
signature dishes van Aan de Poel in vereenvoudigde vorm op de kaart zet in De Kersentuin.
Een volledig nieuw interieur met ronde booths, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken zorgen voor een kosmopolitische sfeer.