Wat 29 mensen zeggen over De Kersentuin
Eten | |
Service | |
Sfeer |
It was a nice evening. The team was very attentive
Mooi ingericht restaurant, tafels ver van elkaar, zodat de gesprekken van de andere gasten niet hoorbaar waren en gelukkig geen muziek op de achtergrond.
De bediening was correct en vriendelijk.
De vier gangen maaltijd , vooraf gegaan door een vegetarische amuse, voortreffelijk.
Fantasierijke gerechten, mooi gepresenteerd.
Zoals in de aanhef: een zeer geslaagde avond !
Gisteren hebben wij heerlijk gegeten. Het 4 gangen diner van 2-Michelinsterrenchef Stefan van Sprang. Fantastische smaken en mooi opgemaakte borden. Perfecte service. We komen zeker terug.
Lekker en zeer verzorgde keuken. Perfecte bediening.
Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.
Over De Kersentuin
Keuken: Frans
Midden in Amsterdam Zuid vindt u aan de Apollolaan in het Bilderberg Garden Hotel het volledig vernieuwde Restaurant De Kersentuin.
Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en slaat nu een spannende, vernieuwende weg in.
Tweesterren Michelin chef Stefan van Sprang voert de regie over de keuken. Casual dining op niveau met een gezonde dosis flair is het devies van Stefan die onder meer een aantal
signature dishes van Aan de Poel in vereenvoudigde vorm op de kaart zet in De Kersentuin.
Een volledig nieuw interieur met ronde booths, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken zorgen voor een kosmopolitische sfeer.