Wat 29 mensen zeggen over De Kersentuin
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Jammer genoeg op vrijdagavond niet zo veel volk in het restaurant. Bediening was heel vriendelijk.
Voor de 2e keer gegeten binnen een maand. Het eten was gevarieerd en werd rekening gehouden met allergieën en voedingswensen. De service was top, vriendelijk en attend. de sfeer heel gezellig, mijn gasten waren erg tevreden.
top bediening en gezellige sfeer ik heb al een 2e reservering staan service is top en lekker eten
Wij hadden het Diningcity menu gekozen afgelopen zaterdag. Mooie gerechten die goed in balans zijn. Uitstekende wijnkaart maakt het geheel af. Komen zeker terug!
We kwamen voor de overheerijke 'tosti'. Helaas was die van de kaart gehaald. Lichtelijk teleurgesteld bestelde we allemaal iets anders. De gerechten waren boven verwachting lekker. Hoog op smaak, verrassende smaken. Het was alleen jammer dat de saus bij de crab, de vulling van de bladerdeeggrondjes bij de sucade en...
Lees hele reviewWe kwamen voor de overheerijke 'tosti'. Helaas was die van de kaart gehaald. Lichtelijk teleurgesteld bestelde we allemaal iets anders. De gerechten waren boven verwachting lekker. Hoog op smaak, verrassende smaken. Het was alleen jammer dat de saus bij de crab, de vulling van de bladerdeeggrondjes bij de sucade en de asperge-tapenade bij de vis veel te zout was. Anders waren we waarschijnlijk vandaag nog een keer terug gegaan om alles nog een keer te eten.
De Rioja was heerlik, de ham de lekkerste ooit en de desserts zalig. De bediening hel goed en vriendelijk. Het is wel jammer dat als het later op de avond 'leger' wordt het ook meteen veel kouder in de zaak wordt.
Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.
Over De Kersentuin
Keuken: Frans
Midden in Amsterdam Zuid vindt u aan de Apollolaan in het Bilderberg Garden Hotel het volledig vernieuwde Restaurant De Kersentuin.
Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en slaat nu een spannende, vernieuwende weg in.
Tweesterren Michelin chef Stefan van Sprang voert de regie over de keuken. Casual dining op niveau met een gezonde dosis flair is het devies van Stefan die onder meer een aantal
signature dishes van Aan de Poel in vereenvoudigde vorm op de kaart zet in De Kersentuin.
Een volledig nieuw interieur met ronde booths, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken zorgen voor een kosmopolitische sfeer.