Wolf Atelier

Frans | €€
9,1 (350 reviews)
98% aanbevolen

Culinaire 5-gangen Gault&Millau lunch € 74,- € 54,-

Wolf Atelier

Frans | €€
9,1 (350 reviews)
98% aanbevolen

Culinaire 5-gangen Gault&Millau lunch € 74,- € 54,-

Menu
Culinaire 5-gangen Gault&Millau lunch
€ 74,- € 54,-

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Wolf Atelier met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kunt kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 54,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 74,-. Zie ook de voorwaarden.

Let op na het maken van uw reservering is de dinercheque verzilverd en hoeft u deze niet meer mee te nemen naar het restaurant.

RESERVEER RESERVEER

Wat 350 mensen zeggen over Wolf Atelier

9.1 Gebaseerd op 350 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Een fantastisch avondje uit!"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Geweldig lekker gegeten. Originele gerechten, zeer verfijnd van smaak. Wijn van zeer goede kwaliteit. Leuke ambiance met, nu nog simpele stoelen. Echter na de verbouwing in mei worden deze vernieuwd, is ons verteld.
Echt een restaurant om lang te kunnen tafelen.
Prijs/kwaliteit verhouding voelt oke.
We bezoeken deze eetgelegenheid zeker nog een keer.

Inger Spaans-Kesting op 08 april 2016

"Heerlijk gegeten"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Wij hebben hier in de restaurantweek gegeten en vonden het echt goed! Ik ga hier zeker nog een keer naar toe. De combinatie van smaken was apart en zeer geslaagd. De bediening was prima en de ambiance ook. Van buiten zou je denken dat de ruimte "kil" zou zijn maar dat was zeker niet het geval. Een aanrader!

José op 07 april 2016

"Helaas wat teleurstellend"
5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

Wat begon met een hartelijk ontvangst op een prachtige, unieke locatie, eindigde al snel in een lichte teleurstelling. Het diner zou uit drie gangen bestaan, waarbij voor een extra vierde gang gekozen kon worden. De vierde gang werd omschreven als 'kaas', wat nu niet bepaald spannend of uitnodigend klonk. Daarom heb...

Lees hele review

Wat begon met een hartelijk ontvangst op een prachtige, unieke locatie, eindigde al snel in een lichte teleurstelling. Het diner zou uit drie gangen bestaan, waarbij voor een extra vierde gang gekozen kon worden. De vierde gang werd omschreven als 'kaas', wat nu niet bepaald spannend of uitnodigend klonk. Daarom hebben we enkel voor de drie gangen gekozen.
Het broodje met olijfolie was nog amper aangeraakt toen de eerste amuses op tafel werden geschoven. Deze waren heerlijk, maar veel tijd om te genieten was er niet. Nadat de eerste net in de mond was gestoken, werd het voorgerecht al op tafel gezet. Als dit tempo zou worden volgehouden, hadden we onze jassen net zo goed aan kunnen houden. Graag hadden we bij elke gang een bijpassende wijn gedronken, maar door de Olympische recordtijden van het uitserveren, kwam het hier niet van. Om te voorkomen dat we na een kwartier daadwerkelijk weer buiten zouden staan, vroegen we de bediening of de vaart er misschien een beetje uit kon en of we alvast een bijpassende wijn voor het hoofdgerecht konden krijgen. De vraag of we een rode of witte wijn bij de entrecote zouden willen hebben, vergeten we maar snel. De wijn werd gelukkig snel uitgeserveerd, maar onze aanwijzing werd blijkbaar wel erg letterlijk genomen toen er een half uur later nog steeds geen hoofdgerecht was verschenen. Na hier wederom om gevraagd te moeten hebben, verscheen deze dan toch. Helaas was de wijn toen al bijna op.
Het keukenpersoneel serveerde de desserts uit. Op tafel verscheen een prachtig (en heerlijk, bleek later) chocoladedessert. Ook hier wilden we graag een dessertwijn bij drinken. Nadat we de hierom gevraagd hadden, werden er twee gevulde glazen op tafel gezet zonder dat we ergens voor hadden kunnen kiezen.

Wat een heerlijke avond had kunnen en moeten worden, werd uiteindelijk een avond van verbazing en deceptie. Erg zonde.

Michiel op 07 april 2016

5.3 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 7

Wat begon met een hartelijk ontvangst op een prachtige, unieke locatie, eindigde al snel in een lichte teleurstelling. Het diner zou uit drie gangen bestaan, waarbij voor een extra vierde gang gekozen kon worden. De vierde gang werd omschreven als 'kaas', wat nu niet bepaald spannend of uitnodigend klonk. Daarom heb...

Lees hele review

Wat begon met een hartelijk ontvangst op een prachtige, unieke locatie, eindigde al snel in een lichte teleurstelling. Het diner zou uit drie gangen bestaan, waarbij voor een extra vierde gang gekozen kon worden. De vierde gang werd omschreven als 'kaas', wat nu niet bepaald spannend of uitnodigend klonk. Daarom hebben we enkel voor de drie gangen gekozen.
Het broodje met olijfolie was nog amper aangeraakt toen de eerste amuses op tafel werden geschoven. Deze waren heerlijk, maar veel tijd om te genieten was er niet. Nadat de eerste net in de mond was gestoken, werd het voorgerecht al op tafel gezet. Als dit tempo zou worden volgehouden, hadden we onze jassen net zo goed aan kunnen houden. Graag hadden we bij elke gang een bijpassende wijn gedronken, maar door de Olympische recordtijden van het uitserveren, kwam het hier niet van. Om te voorkomen dat we na een kwartier daadwerkelijk weer buiten zouden staan, vroegen we de bediening of de vaart er misschien een beetje uit kon en of we alvast een bijpassende wijn voor het hoofdgerecht konden krijgen. De vraag of we een rode of witte wijn bij de entrecote zouden willen hebben, vergeten we maar snel. De wijn werd gelukkig snel uitgeserveerd, maar onze aanwijzing werd blijkbaar wel erg letterlijk genomen toen er een half uur later nog steeds geen hoofdgerecht was verschenen. Na hier wederom om gevraagd te moeten hebben, verscheen deze dan toch. Helaas was de wijn toen al bijna op.
Het keukenpersoneel serveerde de desserts uit. Op tafel verscheen een prachtig (en heerlijk, bleek later) chocoladedessert. Ook hier wilden we graag een dessertwijn bij drinken. Nadat we de hierom gevraagd hadden, werden er twee gevulde glazen op tafel gezet zonder dat we ergens voor hadden kunnen kiezen.

Wat een heerlijke avond had kunnen en moeten worden, werd uiteindelijk een avond van verbazing en deceptie. Erg zonde.

Michiel op 07 april 2016

"Genieten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Food was a bliss for the tong.
Amazing combinations of tastes, very good, I'll definitely come back there
Oh, an chocolate dessert was just wow, there is no words to describe it... Mmmm

Deedee op 06 april 2016

Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Wolf Atelier

Keuken: Frans

De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.

Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.

Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.

Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.

Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden