Wolf Atelier

Frans | €€
9,1 (351 reviews)
98% aanbevolen

Culinaire 5-gangen Gault&Millau lunch € 74,- € 54,-

Wolf Atelier

Frans | €€
9,1 (351 reviews)
98% aanbevolen

Culinaire 5-gangen Gault&Millau lunch € 74,- € 54,-

Menu
Culinaire 5-gangen Gault&Millau lunch
€ 74,- € 54,-

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Wolf Atelier met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kunt kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 54,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 74,-. Zie ook de voorwaarden.

Let op na het maken van uw reservering is de dinercheque verzilverd en hoeft u deze niet meer mee te nemen naar het restaurant.

RESERVEER RESERVEER

Wat 351 mensen zeggen over Wolf Atelier

9.1 Gebaseerd op 351 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Recommended for a special night out.."
9.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 9

Service was superb! The atmosphere was also very hip and chic, but it does get a bit noisy, especialy around large groups. All the food and the wine pairing was delicious.

Okan op 31 maart 2017

"Fantastisch gegeten"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk samengesteld menu gegeten, fijne sfeer, prachtig uitzicht op A'dam toren
Lekkere wijnen, top!

YM op 30 maart 2017

"Prima maar hogere verwachting"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Zeer vriendelijke bediening. Er werd echter weinig informatie gegeven. Bij het wijnarrangement werd bijna niets over de wijnen verteld. Voorbeeld: dit is een witte wijn met een licht zoetje. (Bij desert) Dit kan een stuk professioneler.

Rose op 01 november 2016

"Lekker eten op mooie plek helaas bediening een stuk minder"
6.0 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 8

Met de restaurantweek eens bij wolf gaan eten, een super gaaf en hip restaurant op een oud brugdeel. Bij aankomst bij het restaurant was de spanning al erg groot, de fakkels hebben een echte aantrekkingskracht en ergens ook iets sprookjesachtig,
Helaas bij binnenkomst werden we de eerst 5 minuten niet begroet en e...

Lees hele review

Met de restaurantweek eens bij wolf gaan eten, een super gaaf en hip restaurant op een oud brugdeel. Bij aankomst bij het restaurant was de spanning al erg groot, de fakkels hebben een echte aantrekkingskracht en ergens ook iets sprookjesachtig,
Helaas bij binnenkomst werden we de eerst 5 minuten niet begroet en eigenlijk helemaal genegeerd door het bedienend personeel wat toch met 4 man aan de bar stond. Uiteindelijk toch nog aangesproken waarna ik en mijn diner partner naar een tafel geleid werden. We hadden keuze uit een 4 tal tafels en kozen voor een tafel dichtbij de keuken (altijd leuk om te zien hoe men werkt).
De keuken zag er vrij rommelig uit voor een open keuken maar de gerechten waren integendeel zeer zorgvuldig opgemaakt en enorm goed op smaak! Zeker complimenten waard vooral de zeebaard met zeeuwse mosselen was zeer lekker.

Bediening viel helaas, integendeel tot de keuken en sfeer wel enorm tegen. De kelner had geen idee welke wijn er bij de gerechten pasta waarna we dus enkele wijnen probeerde voor we de keuze konden maken. De wijnglazen van het proeven werden helaas niet meegenomen daarna. Aangezien de broodbordjes en amuse bordjes ook niet werden meegenomen raakte de kleine tafel al snel vol waarna ik naar mijn tafelpartner grapte dat we met een paar stappen ook best zelf de borden naar de afwas konden brengen. Uiteindelijk toch maar een kelner geroepen om de glazen en borden mee te nemen. Maar ook daarna kregen wij niet echt het gevoel dat er belang aan ons bezoek gehecht werd want ook daarna werden borden ingezet voordat de oude borden waren weg genomen en bestek was ingezet.
Ook werd erde rest vanbde avond verder geen wijn of water aangeboden, dus ook om water hebben we maar gevraagd en de wijnen hebben we verder maar laten zitten na het eerste glas. Ook moesten we een 20 minuten wachten na de koffie waarna ik zelf maar de rekening ben gaan halen en ook bij vertrek werd ons verder weinig aandacht geboden (zelf geen prettige avond)

Al met al leuke zaak voor goed eten maar verwacht van de bediening niet al te veel.

Bart Remmerswaal op 01 november 2016

"Ongedwongen sfeer en fantastisch eten"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Voor ons jubileum zijn we naar Wolf Atelier gegaan tijdens de Restaurant Week. De service was perfect, het ontvangst was erg leuk en het eten was subliem. Ze hadden overal aan gedacht, zoals een klein "verrassingsdoosje" op tafel met daarin de essentials, om het menu heen waren vele extra's en we hebben fijn getafeld door de heerlijke keuken maar ook in deze hele mooie inrichting!

Kas & Ann op 04 oktober 2016

Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Wolf Atelier

Keuken: Frans

De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.

Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.

Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.

Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.

Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden