Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Wolf Atelier

€ 42,50 € 22,50

4-Gangen Chef's menu

Wolf Atelier

8,9 (151)

4-Gangen Chef's menu € 42,50 € 22,50

Reserveer een tafel

Menu
4-Gangen Chef's menu
€ 42,50 € 22,50

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Wolf Atelier met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 22,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 42,50. Zie ook de voorwaarden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Wolf Atelier

8.9
(151 reviews)
Eten
9.3
Service
8.7
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Subliem!"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Ge-wel-dig gegeten! We hadden een 15 gangen tasting menu. Met allemaal kleine juweeltjes van smaakbommetjes . Hoogtepunt van ons was kennelijk ook "ieders favoriet" de tartaar van Langoustine. Was hier al vaker geweest altijd weer lekker, maar nu echt hemels!

Jasper Spiele op Gister

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en wat mooi en fijn om zoveel gerechten te krijgen welke met veel aandacht en smaakbeleving zijn gemaakt.

Marc Van den heuvel op 19 november 2019

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Bijzondere plek, lekker eten, leuke bediening

Nanno op 02 november 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Goed eten, mooie gerechtjes, prettige bediening. Bij de koffie voor een redelijke prijs lekkers. Is zo goed bevallen dat we volgende keer de proeverij gaan doen.

Yvonne de Zwart op 23 oktober 2019

8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Al meerdere jaren op rij gegeten bij Wolf. Elk jaar weer een succes. Enige minpunt deze keer was het lang wachten op het eten.

Henk op 09 oktober 2019

Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Westerdoksplein 20-brug 1013 AZ Amsterdam

Over Wolf Atelier

De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.

Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.

Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.

Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.

Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Partners

Small 93da10f467
Small 9b0a042398
Small f41495f382
Small 66cb67249b
54d25b5449

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden