Proeverij de Azijnmakerij

Vis en zeevruchten | €€
8,4 (72 reviews)
86% aanbevolen

Wat 72 mensen zeggen over Proeverij de Azijnmakerij

8.4 Gebaseerd op 72 reviews. 86% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Diner for 2"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was in een woord geweldig lekker.

Tineke Hopman op 08 juli 2021
Geverifiëerd

"Geweldig!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een unieke locatie, lieve mensen en fantastisch lekker eten. Hoewel ik niet zo'n visliefhebber ben, heb ik ontzettend genoten van een perfect gemaakte dorade. Het eten uitstekend verzorgd, echr heel erg lekker (inclusief een broodje vooraf). Van de wat negatievere recensies hieronder herken ik helemaal niets terug. Oftewel: echt een aanrader. Bij twijfel: doen!

Hanna de Boer op 11 oktober 2020
Geverifiëerd

"Tegenvaller"
5.0 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 5

Gisteravond gegeten met een vriendin tijdens de restaurantweek, maar helaas viel het tegen. De eigen website en foto’s daarop zijn veelbelovend, maar voor het restaurantweek menu is duidelijk een simpele versie gekozen. De bediening was vooral heel slecht. We werden niet aan tafel verwelkomd, er werd niets uitgelegd...

Lees hele review

Gisteravond gegeten met een vriendin tijdens de restaurantweek, maar helaas viel het tegen. De eigen website en foto’s daarop zijn veelbelovend, maar voor het restaurantweek menu is duidelijk een simpele versie gekozen. De bediening was vooral heel slecht. We werden niet aan tafel verwelkomd, er werd niets uitgelegd over het restaurant of het menu, geen coronavragen gesteld of gevraagd naar allergieën. Fles warm water op tafel zelf maar opengemaakt en op de vraag van mijn tafelgenoot of er iets alcoholvrij was: “ja frisdrank”. Gelukkig bleek er ook 0.0 bier, en mijn witte wijn werd eerst bijna rosé (“ziet er gek uit”, daarna kreeg ik een lekkere maar warme wijn maar had de ober geen idee wat hij schonk. Er werd niet één keer gevraagd of alles ok was of of we nog wat wilden drinken, maar vooral kregen we 3x een gang zonder enige uitleg. Hier moest ik zelf om vragen en kreeg de reactie ‘ravioli’. Toen ik vroeg wat daar dan inzat moest het gevraagd worden...
Het was uiteindelijk ravioli met paddestoelen en ricotta in een paddestoelen bouillon, was prima (niet ale randjes ravioli helemaal gaat maar ok). Hoofdgerecht diamanthaas met orzo en en ratatouille, dessert een bolletje ijs met merengue en bosbessen. Allemaal lekker maar absoluut niets speciaals.
Kortom; bediening kan écht niet, óf vertel dat je er net een dag werkt en zorg dat een ervaren collega af en toe komt inchecken. Eten was ok maar ver beneden verwachting... Jammer!

Maartje op 27 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Was geweldig!

Ilona Van Gameren (1 review) op 13 september 2020
Geverifiëerd

6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Leuke plek, maar er is nog wel wat te doen. Het restaurant is wat rommelig (canvasfoto en authentieke kiekjes) en niet aangekleed, we dachten dat het net open was maar het IS al 5 jaar open. De bediening is erg traag en niet alert (1e drankje is zo verdiend). Geen broodje of olijven oid. Gerookte zalm met asperges w...

Lees hele review

Leuke plek, maar er is nog wel wat te doen. Het restaurant is wat rommelig (canvasfoto en authentieke kiekjes) en niet aangekleed, we dachten dat het net open was maar het IS al 5 jaar open. De bediening is erg traag en niet alert (1e drankje is zo verdiend). Geen broodje of olijven oid. Gerookte zalm met asperges was erg leuk! Geitekaas op salade was te lang verhit. Lamsrack prima! Kortom het heeft potentie maar dan moeten we wel even de armen uit de mouwen gaan steken

Paul op 05 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Zeist e.o.

Toon telefoonnummer

Over Proeverij de Azijnmakerij

Keuken: Vis en zeevruchten

In een prachtig voormalige azijnmakerij in het gezellige Zeist is nu restaurant Proeverij de Azijnmakerij gevestigd. Het keukenteam bereidt overheerlijke gerechten van verse ingrediënten. De inspiratie voor alle fenomenale gerechten wordt vanuit de hele wereld gehaald wat zorgt voor fantastische smaakcombinaties. Dankzij het vriendelijke bedienend personeel en de ongedwongen sfeer in combinatie met de culinaire gerechten is elk bezoek aan restaurant Proeverij de Azijnmakerij een uitzonderlijke ervaring.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Zeist e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden