Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Proeverij de Azijnmakerij

€ 42,50 € 22,50

3-gangen culinair diner + amuse & aperitief

Proeverij de Azijnmakerij

8,3 (26 reviews)

3-gangen culinair diner + amuse & aperitief € 42,50 € 22,50

Reserveer een tafel

Menu
3-gangen culinair diner + amuse & aperitief
€ 42,50 € 22,50

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Proeverij de Azijnmakerij met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 22,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 42,50. Zie ook de voorwaarden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 26 mensen zeggen over Proeverij de Azijnmakerij

8.3
(26 reviews)
Eten
8.2
Service
8.6
Sfeer
8.2
Schrijf een review

"Geweldig!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een unieke locatie, lieve mensen en fantastisch lekker eten. Hoewel ik niet zo'n visliefhebber ben, heb ik ontzettend genoten van een perfect gemaakte dorade. Het eten uitstekend verzorgd, echr heel erg lekker (inclusief een broodje vooraf). Van de wat negatievere recensies hieronder herken ik helemaal niets terug. Oftewel: echt een aanrader. Bij twijfel: doen!

Hanna de Boer op 11 oktober 2020
Geverifiëerd

"Tegenvaller"
5.0 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 5

Gisteravond gegeten met een vriendin tijdens de restaurantweek, maar helaas viel het tegen. De eigen website en foto’s daarop zijn veelbelovend, maar voor het restaurantweek menu is duidelijk een simpele versie gekozen. De bediening was vooral heel slecht. We werden niet aan tafel verwelkomd, er werd niets uitgelegd...

Lees hele review

Gisteravond gegeten met een vriendin tijdens de restaurantweek, maar helaas viel het tegen. De eigen website en foto’s daarop zijn veelbelovend, maar voor het restaurantweek menu is duidelijk een simpele versie gekozen. De bediening was vooral heel slecht. We werden niet aan tafel verwelkomd, er werd niets uitgelegd over het restaurant of het menu, geen coronavragen gesteld of gevraagd naar allergieën. Fles warm water op tafel zelf maar opengemaakt en op de vraag van mijn tafelgenoot of er iets alcoholvrij was: “ja frisdrank”. Gelukkig bleek er ook 0.0 bier, en mijn witte wijn werd eerst bijna rosé (“ziet er gek uit”, daarna kreeg ik een lekkere maar warme wijn maar had de ober geen idee wat hij schonk. Er werd niet één keer gevraagd of alles ok was of of we nog wat wilden drinken, maar vooral kregen we 3x een gang zonder enige uitleg. Hier moest ik zelf om vragen en kreeg de reactie ‘ravioli’. Toen ik vroeg wat daar dan inzat moest het gevraagd worden...
Het was uiteindelijk ravioli met paddestoelen en ricotta in een paddestoelen bouillon, was prima (niet ale randjes ravioli helemaal gaat maar ok). Hoofdgerecht diamanthaas met orzo en en ratatouille, dessert een bolletje ijs met merengue en bosbessen. Allemaal lekker maar absoluut niets speciaals.
Kortom; bediening kan écht niet, óf vertel dat je er net een dag werkt en zorg dat een ervaren collega af en toe komt inchecken. Eten was ok maar ver beneden verwachting... Jammer!

Maartje op 27 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Was geweldig!

Ilona Van Gameren op 13 september 2020
Geverifiëerd

6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Leuke plek, maar er is nog wel wat te doen. Het restaurant is wat rommelig (canvasfoto en authentieke kiekjes) en niet aangekleed, we dachten dat het net open was maar het IS al 5 jaar open. De bediening is erg traag en niet alert (1e drankje is zo verdiend). Geen broodje of olijven oid. Gerookte zalm met asperges w...

Lees hele review

Leuke plek, maar er is nog wel wat te doen. Het restaurant is wat rommelig (canvasfoto en authentieke kiekjes) en niet aangekleed, we dachten dat het net open was maar het IS al 5 jaar open. De bediening is erg traag en niet alert (1e drankje is zo verdiend). Geen broodje of olijven oid. Gerookte zalm met asperges was erg leuk! Geitekaas op salade was te lang verhit. Lamsrack prima! Kortom het heeft potentie maar dan moeten we wel even de armen uit de mouwen gaan steken

Paul op 05 september 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

heel erg lekker gegeten, Er werd voor ons een drie-gangenmenu gemaakt. Alles smaakte perfect. De bediening was wat traag. We moesten zelf steeds om drinken vragen.

Anja op 24 augustus 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Zeist e.o.

Maurikstraat 20 3701 HC Zeist

Over Proeverij de Azijnmakerij

In een prachtig voormalige azijnmakerij in het gezellige Zeist is nu restaurant Proeverij de Azijnmakerij gevestigd. Het keukenteam bereidt overheerlijke gerechten van verse ingrediënten. De inspiratie voor alle fenomenale gerechten wordt vanuit de hele wereld gehaald wat zorgt voor fantastische smaakcombinaties. Dankzij het vriendelijke bedienend personeel en de ongedwongen sfeer in combinatie met de culinaire gerechten is elk bezoek aan restaurant Proeverij de Azijnmakerij een uitzonderlijke ervaring.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Zeist e.o.

Partners

Small 93da10f467
Small 9b0a042398
Small f41495f382
Small 39001d1a84

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden